7 οικονομικές και στιλάτες αγορές για τη νέα χρονιά

Ποτέ ξανά η επιστροφή στα θρανία δε φάνταζε τόσο δελεαστική όσο φέτος. Χωρίς κόπο, στα Public θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για τη φετινή σχολική χρονιά.
7 οικονομικές και στιλάτες αγορές για τη νέα χρονιά

Η μυρωδιά του χαρτιού, η αίσθηση αγγίγματος των φρεσκοξυσμένων μολυβιών και ο ενθουσιασμός που γεμίζει ο μαθητής όταν επιλέγει την καινούρια του τσάντα, είναι μία εμπειρία που μένει ανεξίτηλη, η θετικότερη ίσως εμπειρία της νέας σχολικής χρονιάς.

Τη νέα αυτή σχολική χρονιά, γονείς και μαθητές μπορείτε να παρακάμψετε τις σχολικές λίστες (καλό είναι να αποφεύγεται και η σπατάλη χάρτου) και να αφήσετε το Public να αναλάβει την αγγαρεία, είτε ηλεκτρονικά μέσω της νέας του προσθήκης η οποία έχει έτοιμες τις λίστες που απαιτούνται από κάθε σχολείο, ιδιωτικό ή δημόσιο (ναι καλά διαβάσατε), είτε από κοντά και εσείς να κρατήσετε το ευχάριστο κομμάτι των αγορών. Κι όχι μόνο, το κατάστημα φροντίζει και για το στυλ σας, χωρίς όμως να απαιτεί να βάλετε το χέρι βαθιά στην τσέπη.

Εδώ θα βρείτε οικονομικές προτάσεις για τη νέα χρονιά, με σχολικά είδη γεμάτα στυλ και χρώματα.

Τα cupcakes δεν έχουν ηλικία, μικροί και μεγάλοι μαθητές τα προτιμούν είτε ως θήκη κινητού, είτε στα τετράδια τους, γιατί όχι και στην τσάντα τους.



Με 13 ευρώ έχετε μία κασετίνα δύο θηκών, με θέσεις για κάθε απαραίτητο αντικείμενο ήτοι μαρκαδόρους, μολύβια, ξύστρα, γόμμα, στυλό και έναν χάρακα, στολισμένη με έναν συμπαθέστατο μονόκερο. 



Ποιος είπε ότι τα πακέτα φαγητού είναι αξεσουάρ μονάχα σε άνιμε σειρές και οι υπόλοιποι πρέπει να κυκλοφορούν με το τοστ τους σε ένα μίζερο αλουμινόχαρτο; Αυτό το κουλ φαγητοδοχείο που η αισθητική του θυμίζει και λίγο Ιαπωνία, χωράει ό,τι χρειάζεται ένας μαθητής για το σχολικό του σνακ. 



Για τους μαθητές με μεγάλο φόρτο… σχολικών αντικειμένων, οι τσάντες τρόλεϊ είναι η ιδανική λύση. Διατίθενται σε πολλά χρώματα και σχέδια και οι τιμές τους ξεκινούν στα 14,99 ευρώ. 



Ωραία τα παλαίμαχα κλασικά μπλε τετράδια που η στόφα τους κρατά χρόνια τώρα, αλλά γιατί πάλι μπλε, όταν μπορείτε να έχετε το ίδιο τετράδιο σε κόκκινο, κίτρινο, πράσινο ή και φούξια



Η μολυβοθήκη σίγουρα είναι βολική, αλλά ακόμη βολικότερο είναι το περιστρεφόμενο αποθηκευτικό σύστημα που χωράει από μολύβια μέχρι μπλάνκο και μπαταρίες. Ας μπει ένα τέλος στο ακατάστατο γραφείο. 



Τέλος, για τις καλλιτεχνικές ανησυχίες των μικρών φίλων, οι οποίες άλλοτε μπορεί να εκφράζονται στο μπλοκ ζωγραφικής, άλλοτε στο ντουλάπι της κουζίνας, υπάρχουν αυτοί εδώ οι μαρκαδόροι, των οποίων το μελάνι μπορεί να πλυθεί. 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v