Οικονομικοί ψύκτες νερού για δροσιά το καλοκαίρι

Βαρέθηκες να γεμίζεις μπουκάλια στο ψυγείο; Έχουμε πέντε άκρως οικονομικούς ψύκτες που θα σου λύσουν τα χέρια.
Οικονομικοί ψύκτες νερού για δροσιά το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι θες νερό και πολύ καλά κάνεις γιατί πρέπει να ενυδατώνεσαι. Τι γίνεται όμως αν το ψυγείο σου είναι μικρό και δε χωρά πολλά μπουκάλια ή είσαι σαν κι εμάς ξεχασιάρης και τα αφήνεις όλα έξω χωρίς να τα γεμίζεις;

Πολύ απλό: παίρνεις ένα ψύκτη με μπουκάλα και ξεμπερδεύεις. Δες παρακάτω μερικές από τις πιο φτηνές επιλογές της αγοράς.

Sang F62
Τιμή: 55€



Παρέχει ζεστό ή δροσερό νερό με το πάτημα του αντίστοιχου κουμπιού, και διαθέτει μοντέρνο design και σχετικά αθόρυβη λειτουργία. Η μέγιστη παροχή του είναι 5 λίτρα ανά ώρα, ενώ οι διαστάσεις του είναι αρκετά βολικές για να τοποθετηθεί οπουδήποτε.

MIDEA YD1539Τ
Τιμή: 49€

Σούπερ οικονομική λύση για ψύκτη, παρέχει την επιλογή για τρεις θερμοκρασίες (ζεστό, θερμοκρασία, περιβάλλοντος και παγωμένο), διαθέτει ασφάλεια ζεστού νερού για παιδιά και προστασία από υπερθέρμανση, ενώ ζυγίζει μόλις 5 κιλά. Η μέγιστη παροχή είναι τέσσερα λίτρα ανά ώρα.

Oasis Micro
Τιμή: 69€



Επιτραπέζιος ψύκτης νερού με φιάλες εμφιαλωμένου νερού για νερό κρύο, βραστό και θερμοκρασίας δωματίου, ο οποίος είναι αρκετά μικρός και ελαφρύς για να χωράει σε μικρούς χώρους. Έχει αθόρυβη λειτουργία, και ποσότητα νερού 3 λίτρα ανά ώρα.

Elekom EK-1169 EC
Τιμή: 74€

Βγάζει ζεστό και κρύο νερό, διαθέτει δοχείο από ανοξείδωτο χάλυβα και αυτόματο θερμοστάτη. Παρέχει επίσης αντιβακτηριακή προστασία, ενώ η μέγιστη παροχή του είναι 5 λίτρα ανά ώρα.

Finlux FWD-2047F
Τιμή: 100€

Επιδαπέδιος ψύκτης νερού με παροχή ζεστού και κρύου νερού και τρεις ενδεικτικές λυχνίες. Η μέγιστη παροχή του είναι πέντε λίτρα ανά ώρα, ενώ διαθέτει αυτόματο θερμοστάτη και είναι αρκετά αθόρυβος στη λειτουργία του.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v