Από πού θα αγοράσω αφίσες;

Θέλετε να ανανεώσετε τους χώρους του σπιτιού με μια αφίσα; Σε αυτά τα online shops θα βρείτε δεκάδες επιλογές, για κάθε γούστο.
Από πού θα αγοράσω αφίσες;

Σινεφίλ; Λάτρεις της ζωγραφικής ή της μουσικής; Του ρετρό; Σε οποιαδήποτε κατηγορία και αν ανήκετε, οι αφίσες είναι ένας ωραιότατος τρόπος να δώσετε χαρακτήρα στους χώρους του σπιτιού, τραβώντας τα βλέμματα σε μια συγκεκριμένη θεματική.

Και στα παρακάτω μαγαζιά θα τις βρείτε σε μεγάλη ποικιλία και αρκετά καλές τιμές.

Μουσεία της Αθήνας

Στο Μουσείο Γουλανδρή θα βρείτε ωραίες αφίσες με θέμα τη Φύση από 1€, ενώ στο Ίδρυμα Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή ακριβή αντίγραφα μεγάλων έργων τέχνης από 5€.  Πληθωρική είναι η συλλογή και του Μουσείου Μπενάκη σε αφίσες, με θεματικές από παλαιότερες εκθέσεις, έργα τέχνης κ.α. από 5€. 

Afisorama

Στο κατάστημα του Χαλανδρίου αλλά και online βρίσκουμε δεκάδες αφίσες από παιδικά, παλιές ταινίες, πρωταγωνιστές άλλων δεκαετιών, συγκροτήματα που άφησαν εποχή (Backstreet Boys, Spice Girls), κινούμενα σχέδια (Μίκυ Μάους κ.α.) και αφίσες του παλιού ελληνικού κινηματογράφου. Διαθέτει και αφίσες με ακριβή αντίγραφα διάσημων έργων τέχνης του Τζιότο, του Μικελάντζελο, το Γκόγια και άλλων μεγάλων ζωγράφων. Οι τιμές ξεκινούν από 3€.

Η πηγή της αφίσας

Όνομα και πράγμα, το κατάστημα της Ακαδημίας διαθέτει και online τεράστια ποικιλία από αφίσες και πόστερ με θεματικές όπως αθλητικά, ταινίες, σειρές, συγκροτήματα, αυτοκίνητα/μηχανές, διάστημα, video games, anime, πολιτική, τοπία, χάρτες και χιουμοριστικά θέματα. Οι τιμές ξεκινούν από 10€. 

Etsy

Περισσότερες από ένα εκατομμύριο αφίσες και πόστερ με κάθε πιθανή και απίθανη θεματική σας περιμένουν στο γενναιόδωρο online shop του Etsy. Ενδεικτικά, εδώ θα βρείτε αφίσες ταινιών, σπάνιες ρετρό αφίσες, χάρτες, αφίσες καλλιτεχνών πάσης φύσεως, art prints, αφίσες πόλεων και χάρτες, σε τιμές από 1,5€.

Walls – flat your art

Εδώ θα βρείτε αφίσες και poster τοίχου εμπνευσμένα από το Σκανδιναβικό στυλ για την διακόσμηση του σπιτιού σας. Διαθέτουν πληθώρα σχεδίων retro/vintage, χιουμοριστικές λεζάντες, σχέδια με νερομπογιές, σχέδια για το παιδικό δωμάτιο, πόλεις και χάρτες, abstract δημιουργίες και πορτραίτα. Οι τιμές ξεκινούν από 7€ ανά κομμάτι.

Public

Στη σχετική κατηγορία των online καταστημάτων, περιλαμβάνονται αφίσες με ποικίλη θεματολογία: αθλητισμός και χόμπι, τέχνες, abstract, μοντέρνες συνθέσεις και ακριβή αντίγραφα από μεγάλους καλλιτέχνες όπως Van Gogh, Kandinsky, Munch κ.α. Οι τιμές τους ξεκινούν από 5€.

Leroy Merlin

Στα φυσικά καταστήματα αλλά και online βρίσκουμε αρκετές επιλογές σε αντίγραφα διάσημων ζωγράφων, κινηματογραφικές αφίσες, αφίσες με επίκεντρο τη φύση, πορτραίτα, τοπία και τοποθεσίες, τροπικές συνθέσει και κάποιες ρετρό επιλογές σε τιμές από 5€. 

Europosters

Στο online κατάστημα την τιμητική τους έχουν οι κινηματογραφικές αφίσες από συγκεκριμένες ταινίες σε μεγάλη ποικιλία, με εκατοντάδες επιλογές από δημοφιλή saga, παλαιότερα και νέα. – π.χ. Χάρι Πότερ, Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, Εκδικητές, Τζέιμς Μποντ κ.α. Διαθέτει επίσης αφίσες με αποφθέγματα, τοπία, αφίσες video games, αφίσες συγκροτημάτων και αρκετούς χάρτες. Οι τιμές ξεκινούν από 7€. 

Monsterville

Γνωστό για τα μπλουζάκια συγκροτημάτων και τα διάφορα μεμοραμπίλια, το κατάστημα των Εξαρχείων διαθέτει επίσης αρκετές αφίσες με διάφορες θεματικές: από μπάντες και καλλιτέχνες, μέχρι τοπία φύσης, video games και χάρτες του διαστήματος, σε τιμές από 6€. 

Power User

Στην κατηγορία Αφίσες του καταστήματος βρήκαμε αρκετές επιλογές με αυθεντικές αφίσες σειρών (Mandalorian, Stranger Things κ.α.), ταινιών μπλοκμπάστερ, καλλιτεχνών και χαρτών από δημοφιλείς σειρές σε τιμές από 8€.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v