Βόλτα στη δροσιά στη MediaMarkt

Στη MediaMarkt κάνεις μια... βόλτα στη δροσιά, επιλέγεις το τέλειο κλιματιστικό για τον χώρο σου, και αυτό έρχεται στο σπίτι σου δωρεάν.
Βόλτα στη δροσιά στη MediaMarkt
Καλοκαίρι θα πει πολλή ζέστη και σίγουρα ακόμα περισσότερη ανάγκη για δροσιά στο σπίτι αλλά και στο γραφείο. Κι επειδή για το γραφείο δεν μπορώ να κάνω και πολλά, αποφάσισα να επισκεφθώ το γειτονικό MediaMarkt για να βρω αυτό που ταιριάζει στο σπίτι μου και στις δικές μου προτιμήσεις.

Αφού πάρκαρα στο άνετο Parking, ξεκίνησα τη βόλτα στο κατάστημα αναζητώντας ένα καινούριο κλιματιστικό. Με μεγάλη χαρά, συνειδητοποίησα ότι τηρούνταν όλα τα μέτρα ασφαλείας, κι έτσι ξεκίνησα την περιήγησή μου.

Μια τεράστια ποικιλία κωδικών ήταν εκεί για να βρει κανείς αυτό ακριβώς που χρειάζεται.
Απευθυνόμενη για διευκρινήσεις στους εργαζομένους του καταστήματος, πάντα ευγενικοί, πάντα με χαμόγελο κι ας φοράνε μάσκα- με ενημέρωσαν η MediaMarkt έχει μεριμνήσει με διπλό τρόπο: διασφαλίζει ότι κατά την εγκατάσταση κάθε νέου κλιματιστικού τηρούνται όλα τα ενδεδειγμένα μέτρα ασφαλείας και βέβαια από πιστοποιημένη ομάδα συνεργατών της με μάσκες, αντισηπτικά, τις προβλεπόμενες και αποστάσεις ασφαλείας. Επιπλέον, έχουν ένα χρόνο εγγύησης και απομακρύνουν και τις συσκευασίες μετά την διαδικασία εγκατάστασης. Σε περίπτωση πάλι που θα ήθελα να συντηρήσω κάποιο παλιό air condition, δύο ελκυστικά πακέτα συντήρησης - ένα πιο απλό και ένα premium, έχουν ήδη «βγει» στην αγορά και μάλιστα σε πολύ προσιτές και ανταγωνιστικές τιμές.

Επέλεξα ένα καινούριο για το υπνοδωμάτιο, μετά από αρκετά ψάξιμο μιας και έχει πολλές επιλογές σε πολύ καλές τιμές, και είπα να συντηρήσω αυτό που υπάρχει στο σαλόνι.

Σε λίγες μέρες θα φτάσει δωρεάν στο σπίτι και μαζί με του θα ξεκινήσει και για μένα ένα δροσερό καλοκαίρι!

Αν θέλετε κι εσείς να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει, επισκεφθείτε το κοντινότερο MediaMarkt ή ακόμα ευκολότερα το mediamarkt.gr.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v