Καθαριότητα στα ρούχα: Γιατί μόνο το απλό απορρυπαντικό δεν αρκεί

Γκριζάρισμα, επίμονοι λεκέδες, ελαφριές οσμές είναι όλα σημάδια πως το απορρυπαντικό δεν είναι αρκετό όταν μιλάμε για την καθαριότητα των ρούχων μας.
Καθαριότητα στα ρούχα: Γιατί μόνο το απλό απορρυπαντικό δεν αρκεί
Μπορεί το πλύσιμο των ρούχων να μην είναι από τις συνήθειες που απαιτούν μεγάλη σκέψη από εμάς (κυρίως χάρη στα πλυντήριά μας που αναλαμβάνουν όλη τη «βρώμικη» δουλειά) παρ’ όλα αυτά, και ειδικά αυτές τις μέρες που όλοι επανεξετάζουμε τις συνήθειές μας και τη σχέση μας με την υγιεινή, είναι καλό να αναρωτηθούμε εάν μπορούμε να κάνουμε κάτι παραπάνω για την απολύμανση των ρούχων μας.

Το ελαφρό γκριζάρισμα, το θαμπωμένο χρώμα, ο επίμονος λεκές που μας υπενθυμίζει τη γαριδομακαρονάδα που φάγαμε την καθαρά Δευτέρα, οι οσμές, είναι όλα σημάδια πως το απορρυπαντικό σας από μόνο του, δεν αρκεί για αστραφτερή καθαριότητα και υγιεινή!

Ποια είναι η λύση; Την ξέρετε ήδη και λέγεται ενισχυτικό πλύσης.

Κάτι παραπάνω από απλό αφαιρετικό για τους λεκέδες, το ενισχυτικό σας έχει τη δύναμη να κάνει πολλά περισσότερα:

Αρχικά, το ενισχυτικό πλύσης έχει ισχυρή καθαριστική δράση, με ένζυμα που εισχωρούν στις ίνες των ρούχων και αφαιρούν αποτελεσματικά κάθε βρωμιά από τα ρούχα. Ακόμα κι αυτές που δε φαίνονται. Σε συνδυασμό με συχνή πλύση των ρούχων σε πιο υψηλές θερμοκρασίες μπορεί να σας εγγυηθεί απόλυτη καθαριότητα.

Δεύτερον, το ενισχυτικό αφαιρεί τα βακτήρια που προκαλούν την κακοσμία.
Eάν τα ρούχα σας μυρίζουν ιδρώτα ακόμα κι αν τα έχετε βγάλει μόλις από το πλυντήριο, αυτό οφείλεται στα μικρόβια που έχουν απομείνει στα υφάσματα των ρούχων σας. Με το ενισχυτικό μπορείτε να τα αποχωριστείτε για τα καλά.

Τέλος, το ενισχυτικό οξυγονώνει τις ίνες των ρούχων φρεσκάροντας τα εις βάθος, ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα υφάσματα (από μετάξι και μαλλί ως κασμίρι), κάνοντας να μοιάζουν πραγματικά σαν καινούργια.

Ψάχνετε να βρείτε το ενισχυτικό που σας ταιριάζει; Σας προτείνουμε το ACE Gentile, σε υγρό ή σε σκόνη. Χάρη στο ειδικό μόριο Η8, το ACE Gentile είναι το απαλό λευκαντικό που σας προσφέρει ένα βαθύ καθαρισμό σε κάθε πλύση. Το Ace Gentile αφαιρεί αποτελεσματικά τους λεκέδες και τις οσμές αφήνοντας ένα φρέσκο άρωμα στα ρούχα σου, ενώ διατηρεί τα χρώματά τους έντονα και ζωηρά!

Περισσότερα tips για το πως να καθαρίσετε τους λεκέδες καλύτερα από τα ρούχα σας εδώ.

Περισσότερα για το ενισχυτικό πλύσης Ace Gentile θα βρείτε εδώ:
https://www.facebook.com/ACEGentileGreece/
https://www.instagram.com/acegentilegr/?hl=el

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v