Η «Αόρατη Κλωστή» με κρασί SEMELI

To Semeli Ορεινός Ήλιος Λευκό 2016 θα είναι χορηγός στην παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Phantom Thread» - «Αόρατη Κλωστή».
Η «Αόρατη Κλωστή» με κρασί SEMELI
Το Κτήμα SEMELI θα χορηγήσει αυτό το event φιλανθρωπικού  και καλλιτεχνικού χαρακτήρα, με τη διάθεση του λευκού οίνου «Semeli Ορεινός Ήλιος 2016».

H «Αόρατη Κλωστή» είναι η νέα πολυαναμενόμενη ταινία της Universal, με πρωταγωνιστή το βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό Daniel Day Lewis.

Την Πέμπτη 1η Φεβρουαρίου, στην Εθνική Λυρική Σκηνή, η οποία  στεγάζεται πλέον στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, θα λάβει χώρα η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας, στην οποία θα παρευρεθεί και ο ίδιος ο Daniel Day Lewis.

Ο γνωστός ηθοποιός, για ακόμα μία φορά έρχεται στη χώρα μας και παράλληλα με την πρεμιέρα της νέας του ταινίας  θα έχει την ευκαιρία να συναντήσει τους μικρούς του φίλους, τα παιδιά της  Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών «Πόρτα Ανοιχτή.»

Από το 1989 έως σήμερα ο Daniel Day Lewis στηρίζει την Οργάνωση αυτή, αναδεικνύοντας την αγάπη του και το φιλανθρωπικό του αίσθημα. Έτσι, αποφάσισε, όλα τα έσοδα της παγκόσμιας πρεμιέρας, να διατεθούν στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών, διατηρώντας έτσι, τον τίτλο του «παντοτινού φίλου» τους.

Η πρεμιέρα  αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία για τo Kτήμα Semeli να «σερβίρει» τα κρασιά του σε ένα φιλότεχνο και καλά στοχευμένο κοινό.

Λίγα λόγια για το κρασί:

ΟΡΕΙΝΟΣ ΗΛΙΟΣ ΛΕΥΚΟΣ 2016, Μοσχοφίλερο & Sauvignon Blanc, ξεχώρισε στο διεθνή διαγωνισμό Challenge International Du Vin, που πραγματοποιείται κάθε χρόνο στη Γαλλία, κερδίζοντας μαζί με το χρυσό μετάλλιο, την ανώτατη  διάκριση ως “ο καλύτερος λευκός ξηρός οίνος”, ένα από τα 12 Ειδικά Βραβεία που απονεμήθηκαν, καθώς απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία από όλους τους λευκούς οίνους που συμμετείχαν στο διεθνή διαγωνισμό.
 
SEMELI ΟΡΕΙΝΟΣ ΉΛΙΟΣ ΛΕΥΚΟΣ 2016

Οίνος Λευκός Ξηρός

Μοσχοφίλερο από τη Μαντινεία και Sauvignon Blanc
Προστατευόμενη Γεωγραφική Ένδειξη Πελοπόννησος

Ένας θαυμάσιος συνδυασμός δύο εξαιρετικά αρωματικών ποικιλιών του πελοποννησιακού αμπελώνα: του φινετσάτου Μοσχοφίλερου, µε τα έντονα αρώματα τριαντάφυλλου και λεµονανθών, και του δημοφιλούς Sauvignon Blanc, µε τα εσπεριδοειδή και τα εξωτικά φρούτα σε πρώτο πλάνο.

Απαλό και χαρούμενο χρυσοπράσινο χρώμα με γκρίζες ανταύγειες. Έντονο και ώριμο στη μύτη με τα χαρακτηριστικά αρώματα του λεμονιού, του πεπονιού και του τριαντάφυλλου. Ξηρό στον ουρανίσκο, καλά ισορροπημένο με ζωηρή οξύτητα, ικανοποιητικό σώμα και έντονη μεταλλικότητα. 

Συνοδεύει οστρακοειδή, ψάρια, ζυμαρικά με θαλασσινά, sushi και sashimi, πουλερικά και άσπρα κρέατα.

Σερβίρεται στους 8-10°C.

AWARDS 2017

Dry White Wine Special Prize, Challenge International Du Vin, Paris 2017
Gold Medal, Challenge International Du Vin, Paris 2017
Silver Medal, Vinalies Internationales Competition 2017
Bronze Medal, International Wine & Spirits Competition (London) 2017
Commended, Decanter World Wine Awards, London 2017
Commended, International Wine Challenge, London 2017
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v