Μια υπέροχη βίλα στη Τζια καινοτομεί

Η υπέροχη βίλα «Θάλαττα-Θάλλατα» στην Κέα καθιερώνει τον θεσμό του Χρυσού Ταξιδιώτη για τους κορυφαίους φιλοξενούμενούς της.
Μια υπέροχη βίλα στη Τζια καινοτομεί
Τον θεσμό του «Χρυσού Ταξιδιώτη» καθιερώνει η βίλα «Θάλαττα-Θάλαττα» στην Κέα, επιβραβεύοντας τους πιστούς της φιλοξενούμενους και προτείνοντας έναν νέο τρόπο να χτιστεί η σχέση μεταξύ ενός καταλύματος και των ταξιδιωτών.

Κι αυτό γιατί το «Θάλαττα-Θάλαττα» δεν είναι απλώς ένα κατάλυμα διακοπών. Όπως μας είπε και ο εμπνευστής της, Πέτρος Κασιμάτης, πρόκειται για έναν τόπο στον οποίο οι φιλοξενούμενοι δεν διαμένουν απλά, αλλά απολαμβάνουν. Ένα κτίσμα πανέμορφο, στην άκρη ενός γκρεμού με θέα το απέραντο γαλάζιο της Κέας στον οικισμό Καστρί του νησιού, που φιλοδοξεί να αποτελέσει πρότυπο για τον «πράσινο» τουρισμό.

Εδώ, το φυσικό τοπίο «δένει» απόλυτα με το αγρόκτημα, την βραβευμένη πισίνα, τον λαξευμένο από τεχνίτες βράχο, τα ντόπια βιολογικά προϊόντα και τις ελιές, που… αυγατίζουν σε κάθε άφιξη επισκέπτη, προς τιμήν του.

Ο θεσμός του Χρυσού Ταξιδιώτη

Η νέα ιδέα της βίλας Θάλαττα-Θάλαττα είναι να επιβραβεύσει κορυφαίους φιλοξενούμενους που αγκάλιασαν το όραμα της ιστορικής βίλας. Όπως για παράδειγμα ο Σωτήρης Κοκοθάκης, ο πρώτος «Χρυσός Ταξιδιώτης», για την χρονιά 2016, που όχι μόνο συνέβαλε στην φήμη της βίλας με θετικά σχόλια σε γνωστούς, φίλους και social media, αλλά μέσω της δουλειάς του: ως οφθαλμίατρος, φρόντισε να προτείνει ως θεραπεία ευεξίας για τα μάτια σε πελάτες του το να ατενίσουν το απέραντο γαλάζιο από την Τζια και το Θάλαττα-Θάλαττα.

Μάθετε περισσότερα για την βίλα εδώ


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v