Η Fullah Sugah τώρα και στην Πολωνία!

Η επιτυχημένη ελληνική εταιρία ενδυμάτων Fullah Sugah επεκτείνεται τώρα και στην Πολωνία, με δύο νέα καταστήματα.
Η Fullah Sugah τώρα και στην Πολωνία!
Σε περαιτέρω διεύρυνση του διεθνούς δικτύου των καταστημάτων της προχώρησε η Fullah Sugah, προσθέτοντας δύο νέα καταστήματα στην Πολωνία.

Με παρουσία σε Zamosc και Chelm, η Fullah Sugah κατακτά πλέον ηγετική θέση στο χώρο της διεθνούς μόδας, ως καταξιωμένος και αναγνωρίσιμος fashion retailer, επηρεάζοντας με τις προτάσεις και την συλλογή της το lifestyle της εκάστοτε τοπικής κοινωνίας.

Με το άνοιγμα νέων καταστημάτων με τη μέθοδο “Franchising” σε Κύπρο, Ρωσία, Ιορδανία, Πολωνία και άλλες χώρες, υλοποιείται ο στόχος κατάκτησης σημαντικού μεριδίου της παγκόσμιας αγοράς Fast Fashion, εξάγοντας παράλληλα την ελληνική μόδα σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

Στα νέα καταστήματα της Πολωνίας, οι καταναλωτές μπορούν να βρουν την συλλογή της Fullah Sugah που καλύπτει όλα τα γούστα με προτάσεις σε ρούχα, παπούτσια, τσάντες και αξεσουάρ για όλες τις ώρες.

Ο αναπτυξιακός στόχος της Fullah Sugah προβλέπει την περαιτέρω διεύρυνση του δικτύου καταστημάτων της μέσω franchise στην Ελλάδα, ενώ στο εξωτερικό προγραμματίζεται το άνοιγμα 2 - 3 νέων αγορών του εξωτερικού έως το τέλος του 2014.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v