F1 in schools: Τα αποτελέσματα του Παγκύπριου Τελικού

Ο μεγάλος τελικός του εκπαιδευτικού προγράμματος F1 in schools πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Ιουνίου. Δείτε τα αποτελέσματα.
F1 in schools: Τα αποτελέσματα του Παγκύπριου Τελικού
Το Σάββατο 22 Ιουνίου 2013 διεξήχθη ο Παγκύπριος Τελικός του F1 in schools.

Τα αποτελέσματα είναι:

Πρωταθλήτρια: Ομάδα «Ultrasonic Hawks» από PASCAL English School Λευκωσία
Δευτεραθλήτρια: Ομάδα «Six and plus» από Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λάρνακας
Τριταθλήτρια: Ομάδας «ΕΡΜΗΣ» από Παγκύπριο Λύκειο Λάρνακας

To Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα F1 in Schools υλοποιείται εδώ και 12 χρόνια σε περισσότερες από 40 χώρες σ’ όλο τον κόσμο με την συμμετοχή περίπου 30.000 μαθητών και την επαφή περίπου 12.000.000 μαθητών ηλικίας 9-19 ετών. Το F1 in Schools οδηγεί τους μαθητές στην εμπειρική απόκτηση γνώσεων πάνω στις Φυσικές Επιστήμες, Νέες Τεχνολογίες, Μηχανική και Μαθηματικά καθώς και στην ανάπτυξη πολύτιμων δεξιοτήτων και ικανοτήτων (προσωπικών, κοινωνικών, επαγγελματικών), χρησιμοποιώντας ένα ελκυστικό εκπαιδευτικό περιβάλλον.

Με την ανάδειξη αυτή οι πιο πάνω ομάδες έχουν λάβει και το χρίσμα της εκπροσώπησης της χώρας μας στον παγκόσμιο διαγωνισμό που θα διεξαχθεί το Νοέμβριο στο Austin του Texas (USA). Οι πρώτες δυο ομάδες( “Ultrasonic Hawks” και “Six and Plus”) προχωρούν απευθείας στον Παγκόσμιο, ενώ η Τρίτη ομάδα πρέπει να επιδιώξει ομάδα συνεργασίας με τρίτη ομάδα άλλης χώρας. Πρόκειται για μια παγκόσμια διοργάνωση με εκπροσώπους από 40 χώρες και παγκόσμια έκταση όπου σίγουρα θα λάβει σημαντική προβολή ο τόπος μας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v