Γιάννης Αποστολάκης: Με νέα ματιά στο παγωτό

Παντρεύοντας ελληνικές πρώτες ύλες που θυμίζουν καλοκαίρι ο νεαρός chef Γιάννης Αποστολάκης δημιουργεί νέες γεύσεις για ελληνική εταιρεία παγωτών.
Γιάννης Αποστολάκης: Με νέα ματιά στο παγωτό
Παντρεύοντας ελληνικές πρώτες ύλες που θυμίζουν καλοκαίρι ο νεαρός chef Γιάννης Αποστολάκης δημιουργεί νέες γεύσεις για ελληνική εταιρεία παγωτών. Το Παστέλι από καραμελωμένο σουσάμι και ελληνικό μέλι και αμύγδαλα, καθώς και το Παρφέ-φιστίκι με ελληνικό φιστίκι και πραλίνα φουντουκιού, αποτελούν εμπνεύσεις του νέου δημιουργού. Το ίδιο ισχύει και για τη Σοκολάτα-λεμόνι με Sweete, το φυσικό γλυκαντικό από το φυτό στέβια.

Η συγκεκριμένη γεύση μαζί με τη Βανίλια και το Τριαντάφυλλο συμπληρώνει το τρίπτυχο παγωτών χωρίς ζάχαρη της εταιρείας, κάνοντας την απόλαυση του παγωτού προσιτή ακόμα και σε αυτούς που πρέπει ή θέλουν, ενόψει καλοκαιριού, να προσέξουν τη διατροφή τους.

Το γλυκαντικό από το φυτό στέβια απελευθερώνει το παγωτό από τις θερμίδες της ζάχαρης, διατηρεί όμως τη γλύκα του, δημιουργώντας ευκαιρίες δροσιστικής απόλαυσης χωρίς … τύψεις.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v