Η Κύπρος στο παγκόσμιο προσκήνιο της μόδας

Το κυπριακό concept store Black Celebration είναι υποψήφιο για SUPERSTORE της χρονιάς, θεσμός που αναδεικνύει την καλύτερη μπουτίκ στον κόσμο.
Η Κύπρος στο παγκόσμιο προσκήνιο της μόδας
Μπορεί η Κύπρος να είναι μια μικροσκοπική χώρα, αλλά από φέτος κάνει είσοδο στον παγκόσμιο χάρτη της μόδας με το concept store Black Celebration της Λευκωσίας ως υποψήφιο Superstore της χρονιάς, στην ετήσια διοργάνωση του FarFetch.com.

Το FarFetch.com ενώνει τις πιο πρωτοποριακές ανεξάρτητες μπουτίκ της υφηλίου σε μια διαδικτυακή πλατφόρμα που διευκολύνει το κοινό να ψωνίσει σε όποια γωνία της Γης και να βρίσκεται. Από το 2012, διοργανώνει το SUPERSTORE, που αποτελεί την αναζήτηση της καλύτερης νέας μπουτίκ στον κόσμο με βασικό του στόχο να ανακαλύψει κρυμμένους θησαυρούς με πρωτότυπα concepts και συναρπαστικά προϊόντα και να τα παρουσιάσει στην παγκόσμια πλατφόρμα του την οποία επισκέπτονται εκατομμύρια αγοραστών κάθε μήνα.

Για πρώτη φορά, ανάμεσα στα πιο cool concept stores του κόσμου, βρίσκεται και μια κυπριακή μπουτίκ. Με μια εντελώς δική του, ασυμβίβαστη αισθητική και έντονες αναφορές στην τέχνη, τη μουσική, το σινεμά και τη λογοτεχνία, το Black Celebration έχει μετατρέψει το shopping σε πραγματική εμπειρία, η οποία τώρα φέρνει την μπουτίκ στο παγκόσμιο προσκήνιο.

Το Superstore θα ανακηρυχτεί από ψηφοφορία του κοινού στην ιστοσελίδα farfetchsuperstore.com, όπου παρουσιάζονται όλες οι υποψηφιότητες με συνεντεύξεις, φωτογραφικό υλικό και βίντεο. Το κοινό μπορεί να συμμετάσχει ψηφίζοντας, ενώ ένας τυχερός θα κερδίσει αγορές αξίας €1.000 από την μπουτίκ που θα κερδίσει.

Μπορείτε να μπείτε στο farfetchsuperstore.com και να δώσετε τη ψήφο σου.

Info:
Black Celebration
Οδός Κυπράνορος 17Α , Λευκωσία 
BlackCelebrationStore.com  
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v