Λουτράκι: Κλασική Αξία στο κατώφλι της Αθήνας

Αν αναζητάτε την καλύτερη επιλογή για αποδράσεις της τελευταίας στιγμής στο κατώφλι της Αθήνας, τότε ο προορισμός είναι ένας, το Λουτράκι
Λουτράκι: Κλασική Αξία στο κατώφλι της Αθήνας
Το παραθαλάσσιο Λουτράκι, κλασική αξία στο κατώφλι της Αθήνας, αποτελεί την καλύτερη επιλογή για last minute ποιοτικές εξορμήσεις. Συγκαταλέγεται στους πιο αγαπημένους κοντινούς προορισμούς με αμέτρητες επιλογές ψυχαγωγίας και αναψυχής. Ανάμεσα στα επιβλητικά Γεράνεια όρη και στον Κορινθιακό κόλπο συνδυάζει το ιδανικό δίδυμο, Βουνό - Θάλασσα.

Επιλέξτε: για ξεκούραση και ηρεμία τη Λίμνη Βουλιαγμένης, όπου η φύση να χαρίζει απλόχερα την ομορφιά της, ενώ 3.500 χρόνια πολιτισμού ζωντανεύουν σε κάθε βήμα. Για mountain bike και πεζοπορία τα Γεράνεια όρη. Για τις πρώτες σας βουτιές, wind surf και jet ski την απέραντη παραλία με γαλάζια σημαία της περιοχής ή τις παραπλήσιες μικρότερες, ενώ για κοσμοπολίτικη διασκέδαση και Μαγιάτικες βόλτες προχωρήστε στο «φοινικόστρωτο» πεζόδρομο της πόλης με τα δεκάδες café- bars και τα κομψά εστιατόρια, ή στους εντυπωσιακούς τεχνητούς καταρράκτες που υπενθυμίζουν την καταγωγή των δημοφιλέστερων νερών στην Ελλάδα.

Όσα ονειρεύεστε να απολαύσετε σε μια mini εξόρμηση βρίσκονται συγκεντρωμένα σε ένα προορισμό, στο Λουτράκι.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v