Διαγωνισμός: Η μπύρα Guinness γιορτάζει

Κάθε Σεπτέμβριο, η διάσημη ιρλανδέζικη μπύρα γιορτάζει την ημέρα του Arthur Guinness, του ιδρυτή της. Αυτή τη χρονιά, το in2life συμμετέχει στην γιορτή με πολλή μπύρα και δώρα Guinness για τριάντα αναγνώστες. 
Διαγωνισμός: Η μπύρα Guinness γιορτάζει
Το in2life και η ιρλανδέζικη μπύρα Guinness χαρίζουν 30 συλλεκτικά σετ ακουστικών Guinness. Λάβετε μέρος στην κλήρωση συμπληρώνοντας την Φόρμα του διαγωνισμού. Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στην σελίδα των διαγωνισμών στις 28/9. 
Κάθε χρόνο η ιρλανδέζικη μπύρα Guinness γιορτάζει την ημέρα του Arthur Guinness, ημέρα αφιερωμένη στον ιδρυτή της πιο διάσημης μαύρης μπύρας στον κόσμο. Φέτος, ο εορτασμός της ημέρας παίρνει “παράταση” για 2 ακόμα ημέρες και από τις 27 έως και τις 29 Σεπτεμβρίου διάσημοι τραγουδιστές και συγκροτήματα σε όλο τον κόσμο θα μετατρέψουν την Ημέρα του Arthur Guinness σε ένα παγκόσμιο μουσικό event. 

Φυσικά, η Ελλάδα δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχη σε αυτή την μεγάλη γιορτή της Guinness. Έτσι και φέτος, οι φίλοι της θα υψώσουν ένα pint Guinness σε επιλεγμένες Pub και θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μοναδικά αναμνηστικά δώρα, να περιηγηθούν εικονικά στο Guinness Storehouse μέσω ενός IPAD application και μέσα από ένα πρωτοποριακό application στο facebook να κεράσουν την παρέα τους μια Guinness στην μπυραρία της προτίμησης τους μέχρι την παραμονή της Ημέρας του Arthur Guinness (26.09.2012). (Για περισσότερες πληροφορίες μπείτε στην σελίδα facebook της Guinness).

Ακολουθώντας το πνεύμα του μουσικού εορτασμού της Ημέρας Arthur Guinness, η πιο διάσημη stout μπύρα και το In2Life σάς κάνουν δώρο 30 συλλεκτικά σετ ακουστικών Guinness για να απολαμβάνετε την αγαπημένη σας μπύρα με την συνοδεία της αγαπημένης σας μουσικής. Πάρτε μέρος στον διαγωνισμό, συπληρώνοντας την φόρμα του διαγωνισμού.  

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v