Μεγάλος διαγωνισμός Mama365.gr: Πρώτο κουδούνι... για άθληση με ασφάλεια!

Το Mama365.gr διοργανώνει μεγάλο διαγωνισμό σε συνεργασία με το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ και προσφέρει αποκλειστικά για τους αναγνώστες του τη δυνατότητα ενός ολοκληρωμένου ελέγχου υγείας για τα παιδιά τους.
Μεγάλος διαγωνισμός Mama365.gr: Πρώτο κουδούνι... για άθληση με ασφάλεια!
Το Mama365.gr σε συνεργασία με το Παίδων ΜΗΤΕΡΑ παρέχει αποκλειστικά στους αναγνώστες του τη δυνατότητα ενός ολοκληρωμένου ελέγχου υγείας για τα παιδιά τους που καλύπτει (και με το παραπάνω!) το «Ατομικό Δελτίο Υγείας του Μαθητή», αλλά και την εξασφάλιση της συμμετοχής τους σε αθλητικές δραστηριότητες των σχολείων όσο και των Συλλόγων τους.

Ο έλεγχος υγείας περιλαμβάνει
- Καρδιολογική εξέταση
- Ηλεκτροκαρδιογράφημα
- Triplex Καρδιάς
- Παιδιατρική εξέταση

Παροχή
Ο έλεγχος υγείας προσφέρεται αποκλειστικά στους φίλους του mama365.gr στην προνομιακή τιμή των €100! Η παροχή αφορά παιδιά ηλικίας έως 16 ετών και ισχύει μόνο κατόπιν ραντεβού, για όσους τηλεφωνήσουν μέχρι 31 Οκτωβρίου 2012 στα τηλέφωνα: 210 6869 404, 210 6869 563-4. Το μόνο που απαιτείται είναι να κάνετε like στη σελίδα του Mama365 στο Facebook και να δηλώσετε τα στοιχεία σας εδώ.

Ο παραπάνω προληπτικός έλεγχος υγείας μπορεί να γίνει ανεξάρτητα από τη συμπλήρωση του «Ατομικού Δελτίου Υγείας του Μαθητή», καθώς εντοπίζει εγκαίρως ασυμπτωματικά προβλήματα υγείας!

Σε όσους πραγματοποιήσουν τον έλεγχο, θα δοθεί εντελώς δωρεάν το ετήσιο πρόγραμμα εξωτερικών ιατρείων «1 χρόνο υγεία».

Το πρόγραμμα προσφέρει:

Ιατρικές Επισκέψεις
* Δωρεάν απεριόριστες ιατρικές επισκέψεις στους εφημερεύοντες Ιατρούς των Εξωτερικών Ιατρείων (Παιδίατρο, Παιδοχειρουργό), για έκτακτα και προγραμματισμένα περιστατικά με 24ωρη εφημερία 365 ημέρες το χρόνο.
* Έκπτωση 20% στις ιατρικές επισκέψεις, κατόπιν ραντεβού, στις μη εφημερεύουσες ειδικότητες του Παίδων ΜΗΤΕΡΑ.

Διαγνωστικές Εξετάσεις
* Ειδικός προνομιακός τιμοκατάλογος στις μη επεμβατικές διαγνωστικές εξετάσεις με έκπτωση έως και 70%.
* Συμβάσεις με όλα τα ασφαλιστικά ταμεία στα Πολυϊατρεία Αθηνών και Δυτικής Αθήνας

Συνεχίζοντας την παροχή για τους φίλους του, το mama365.gr θα καλύψει τα έξοδα και θα χαρίσει 6 ολοκληρωμένους ελέγχους στους φίλους του δωρεάν. Οι νικητές θα κληρωθούν την επόμενη Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου, θα ανακοινωθούν στο site και θα ειδοποιηθούν μέσω email, ώστε να επιβεβαιώσουν εντός 5 ημερών την αποδοχή του δώρου τους.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v