Ο νέος διαγωνισμός της ΗΒΗ μάς ταξιδεύει στην Μονεμβασιά

Η ΗΒΗ τραγουδά και μάς στέλνει για μαγευτικό διήμερο στην Μονεμβασιά. Μάθετε για τον νέο διαγωνισμό που με έναν απλό στίχο στο Facebook μπορεί να σας στείλει ταξίδι για δύο διανυκτερεύσεις στο Malvasia Hotel.
Ο νέος διαγωνισμός της ΗΒΗ μάς ταξιδεύει στην Μονεμβασιά
Μπορεί να έφτασε το φθινόπωρο με τις πρώτες του βροχές, αλλά η HBH μάς φέρνει ξανά τον ήλιο. Το νέο τραγούδι που ακούγεται στο spot της, «Γύρω από τον ήλιο», γίνεται η αφορμή για καινούριο διαγωνισμό μέσω Facebook, που μπορεί να σας στείλει για διήμερο στη Μονεμβασιά.

Πώς μπορείτε να λάβετε μέρος; Γράψτε στο timeline της σελίδας της ΗΒΗ τον στίχο από το τραγούδι που σας εκφράζει περισσότερο. Μπορείτε να κατεβάσετε το τραγούδι εδώ και να το ακούσετε για να βρείτε το αγαπημένο σας στιχάκι.

Κερδίστε τα Likes των φίλων σας και μπείτε στην κλήρωση για το δώρο – όσα posts έχουν από 10 likes και πάνω, θα μπουν στην κλήρωση της Παρασκευής 29/9 (στις 15.00). Το μεγάλο δώρο του διαγωνισμού που θα κληρωθεί εκείνη την ημέρα είναι δύο διανυκτερεύσεις στο ξενοδοχείο MALVASIA HOTEL, περιλαμβανομένου πρωινού, στη μαγευτική Μονεμβασιά Λακωνίας. 

Ο νικητής του Διαγωνισμού θα μπορεί να πραγματοποιήσει τις διανυκτερεύσεις αυτές σε ημερομηνίες που θα επιλέξει ο ίδιος, κατόπιν συνεννόησης με το ξενοδοχείο, και σε κάθε περίπτωση έως την 31/10/2012. Μάθετε περισσότερα εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v