Ανακαλύψτε τη ζωή του Ότο Ρεχάγκελ

Ο Ότο Ρεχάγκελ βιογραφείται και μας δινει την ευκαιρία να μάθουμε τις κρυφές πτυχές της προσωπικότητας που χάρισαν στον ελληνικό αθλητισμό τη πιο χρυσή του σελίδα. Λάβετε μέρος στο διαγωνισμό του In2life και κερδίστε δωρεάν αντίτυπα του βιβλίου των εκδόσεων Εμπειρία.  
Η δημοφιλία του "Γερμανού" ακολουθεί την πορεία της Εθνικής Ελλάδος.

Στείλτε email και λάβετε μέρος στην κλήρωση του In2life και της Εμπειρία Εκδοτική για να κερδίσετε ένα από τα δέκα αντίτυπα της βιογραφίας του Ότο Ρεχάγκελ.  

Ο άνθρωπος από τη Γερμανία που έγινε ημίθεος στην Ελλάδα. Η απίστευτη πορεία ενός ιδιοφυούς προπονητή που τίποτα δεν του χαρίστηκε και τίποτα δεν του δόθηκε ως δώρο.

Ανέβηκε και ξανανέβηκε το ένα μετά το άλλο “τα βουνά” της ευτυχίας. Και βλέποντας τόση πειθαρχία, πείσμα, ανταγωνιστικότητα και μεθοδικότητα, η τύχη δεν έκανε τίποτε άλλο από το να παραμερίζει για να προσπεράσει. 

Ότο Ρεχάγκελ, "Το πορτρέτο ενός ιδιοφυούς προπονητή" 
Νόρμπερτ Κούντσε 
Μετάφραση: Στέφαν Μίτμαν
σελ. 192
τιμή: 15,00 ευρώ 

Μάθετε για τη σταδιοδρομία του "δικού" μας πια Ότο Ρεχάγκελ μέσα απο τις σελίδες ενός βιβλίου που αφηγείται τη ζωή του. Ταξιδέψτε σε όλους τους μικρούς και μεγάλους σταθμούς της ζωής του, από το Έσεν μέχρι το έπος της Πορτογαλίας του 2004.

Ο συγγραφέας Νόρμπερτ Κούντσε γεννήθηκε το 1961 στη σκιά του "Βέζερσταντιον". Ζει στη Βρέμη και είναι δημοσιογράφος στο ραδιοφωνικό σταθμό Radio Bremen. Είναι συγγραφέας του βιβλίου "Βέρντερ Βρέμης – μια καριέρα στον ψυχρό Βορρά" (1994).

Λάβετε μέρος στην κλήρωση κάνιοντας κλικ εδώ.  
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v