Α6 S Line Edition: H πολυτέλεια στην πιο Sport μορφή της

Ακόμα πιο sport διάθεση και ανώτατα επίπεδα πολυτέλειας συνθέτουν τα χαρακτηριστικά της νέας έκδοσης Α6 S Line Edition. Με το δυναμικότερο προφίλ και εξαιρετικά ελκυστική τιμή, το νέο κόσμημα της Audi είναι εδώ για να διεκδικήσει την αγάπη και του απαιτητικότερου αγοραστή.    
Α6 S Line Edition: H πολυτέλεια στην πιο Sport μορφή της
Στo πλαίσιo ενίσχυσης των προοδευτικών χαρακτηριστικών του Α6, τα οποία πηγάζουν από το DNA της μάρκας Audi, ήρθε η ώρα για να προστεθεί στη σειρά των μοντέλων της οικογένειας του Α6 μια νέα έκδοση με ακόμα πιο Sport διάθεση σε συνδυασμό με τα υψηλότερα επίπεδο πολυτέλειας της κατηγορίας.

Πιο συγκεκριμένα η Kosmocar – Audi ανακοίνωσε τη διάθεση ενός νέου πακέτου εξοπλισμού με πιο sport στοιχεία προερχόμενα από τον εμπνευστή των μοναδικών μοντέλων της Audi S και RS, την Quattro GmbH.

Η νέα έκδοση τονίζει με έναν μοναδικό και ιδιαίτερο τρόπο το δυναμικό προφίλ του αυτοκινήτου σε ασυναγώνιστα ελκυστική τιμή, προκαλώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό αγοραστή που αναζητά στην επιλογή του οχήματός του την διαφοροποίηση στα υψηλότερα επίπεδα πολυτέλειας.

Η νέα έκδοση Α6 S line Edition σχεδιάστηκε μόνο για να προκαλεί, υιοθετώντας στοιχεία της Quattro GmbH όπως το εξωτερικό πακέτο Sline με προφυλακτήρες σε χαρακτηριστικό sport σχεδιασμό, εμπρός μάσκα S με λογότυπο S line, σύστημα πλύσης προβολέων, διακοσμητικά στοιχεία με λογότυπο S line στις εισόδους των θυρών, sport πίσω διαχύτη στο χρώμα του αμαξώματος και S line πίσω αεροτομή ενσωματωμένη στη πόρτα των αποσκευών.

Επιπρόσθετο δυναμισμό στο όχημα χαρίζει η Sport ανάρτηση S line με σκληρότερες ρυθμίσεις ελατηρίων και αμορτισέρ, ενώ οι τροχοί αλουμινίου 19" υπόσχονται σταθερό και ασφαλές πάτημα.

Ο πλούσιος (προαιρετικός) εξοπλισμός σε συνδυασμό με τα standard χαρακτηριστικά του νέου Α6 S line Edition προσφέρουν στον επίδοξο οδηγό την δυνατότητα να επιλέξει και να δημιουργήσει το δικό του Α6 σύμφωνα με τις απαιτήσεις του, αποκτώντας ένα μοναδικά Sport αυτοκίνητο σε ακόμα πιο ανταγωνιστική τιμή για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Η νέα έκδοση Audi Α6 S line Edition διατίθεται στην Ελληνική αγορά με τον κινητήρα των 2.000 κ.εκ τεχνολογίας TFSI στην τιμή των 3.000 ευρώ, με συνολικό όφελος, για τον πελάτη, που φτάνει τις 3.800 ευρώ.

H αρχική τιμή του νέου Audi A6 2.0 ΤFSI S line Edition ανέρχεται στο ποσό των 45.900 ευρώ, ενώ παράλληλα προφέρονται προνομιακά προγράμματα χρηματοδότησης, δυνατότητα ανταλλαγής καθώς & 4 χρόνια δωρεάν Service.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε το site www.audi.gr 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v