Superfast Summer Sail: Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Ανκόνα 30% φθηνότερα

30% έκπτωση στα δρομολόγια Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Ανκόνα παρέχει η Superfast Ferries με το νέο πρόγραμμα "Summer Sail", που μας δίνει τη δυνατότητα να εξερευνήσουμε την Ευρώπη με το ΙΧ μας, σε ακόμα χαμηλότερες τιμές.
Superfast Summer Sail: Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Ανκόνα 30% φθηνότερα
Επωφεληθείτε από τη νέα προσφορά Summer Sail της Superfast Ferries που παρέχει 30% έκπτωση στα δρομολόγια Πάτρα - Ηγουμενίτσα - Ανκόνα και εξερευνήστε την Ευρώπη με το Ι.Χ. σας. Ταξιδεύοντας με το αυτοκίνητό σας, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε όλες τις άγνωστες γωνιές της. Αποφασίστε τις διαδρομές που θέλετε να ακολουθήσετε και επιβιβαστείτε σ’ ένα από τα υπερσύγχρονα πλοία της Superfast Ferries που πραγματοποιούν καθημερινά δρομολόγια από την Πάτρα και την Ηγουμενίτσα για την Ανκόνα και το Μπάρι.

Με το που θα επιβιβαστείτε στα πλοία της Superfast Ferries θα νιώσετε ότι οι διακοπές σας έχουν ήδη αρχίσει. Μπορείτε να απολαύσετε ένα απογευματινό ποτό στο μπαρ, να γευθείτε τις σπεσιαλιτέ των εστιατορίων A la Carte και Self-Service, να δοκιμάσετε την τύχη σας στο καζίνο και να χορέψετε το βράδυ στην disco. Την επόμενη μέρα, μετά από έναν άνετο ύπνο και μια αναζωογονητική βουτιά στην πισίνα, θα είστε έτοιμοι να συνεχίσετε το ταξίδι σας στην Ευρώπη.

Η προσφορά ισχύει για κρατήσεις και έκδοση εισιτηρίων από 20/5 έως 20/6/2008 και Ισχύει για ταξίδι από 20/5 έως 31/12/2008. Δεν περιλαμβάνεται ο επίναυλος καυσίμων. Ισχύουν ειδικοί όροι. Πληροφορίες στο τηλ.: 210-8919130 και στο www.superfast.com

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v