Superfast: Μεσογειακές γεύσεις και εικόνες

Υπάρχει καλύτερη ευκαιρία να μάθετε τα μυστικά της μεσογειακής κουζίνας από μία κρουαζιέρα στην Αδριατική; Απολαύστε την με τη μοναδική μίνι-κρουαζιέρα της Superfast Ferries με τον Γιάννη Γκελντή από 16 έως 18 Μαΐου.
Superfast: Μεσογειακές γεύσεις και εικόνες
Μία νέα θεματική κρουαζιέρα ετοιμάζει η Superfast Ferries για το τριήμερο 16 με 18 Μαΐου, συντροφιά με τον καταξιωμένο σεφ Γιάννη Γκελντή, ο οποίος θα παραδώσει δύο ενδιαφέροντα σεμινάρια στη Μεσογειακή Κουζίνα.

Στη διάρκεια του ταξιδιού, θα έχετε την ευκαιρία να ανακαλύψετε τους λόγους που έχουν κάνει τη Μεσογειακή Κουζίνα ένα παγκόσμιο trend και να παρακολουθήσετε μαθήματα ευφάνταστης μαγειρικής. Εκτός από τα σεμινάρια Μεσογειακής Κουζίνας, θα έχετε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το μεσαιωνικό Λορέτο και να κάνετε τα ψώνια σας στην Ανκόνα. Και φυσικά, όσο βρίσκεστε εν πλω, θα απολαύσετε την πολυτέλεια των πλοίων Superfast. 

Η τιμή της κρουζιέρας είναι στα 189 ευρώ κατ'άτομο και σε αυτήν περιλαμβάνονται μεταφορά με πούλμαν Αθήνα – Πάτρα – Αθήνα, τα εισιτήρια Πάτρα – Ανκόνα – Πάτρα σε δίκλινη καμπίνα, μεταφορά με πούλμαν στο Λορέτο και συμμετοχή στα σεμινάρια μαγειρικής εν πλω. Δεν περιλαμβάνεται ταξιδιωτική ασφάλεια €5 κατ’ άτομο.

Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επικοινωνήστε με τον ταξιδιωτικό σας πράκτορα ή καλέστε το 210 89 19 131. Αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα του τριημέρου θα βρείτε στο www.superfast.com.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v