Γερμανός: Οι φοιτητές τη... βλέπουν ψηφιακά

To σύγχρονο φορητό υπολογιστή HP 530 με σύνδεση στο νέο πρόγραμμα Cosmote Internet On The Go Student, παρέχει εντελώς δωρεάν στους δικαιούχους φοιτητές του προγράματος "Δες την ψηφιακά" το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός.
Γερμανός: Οι φοιτητές τη... βλέπουν ψηφιακά
Το Δίκτυο Καταστημάτων Γερμανός, στο πλαίσιο της συμμετοχής του στο πρόγραμμα «Δες την Ψηφιακά» που υλοποιείται σε συνεργασία των Υπουργείων Οικονομίας και Οικονομικών και Εθνικής Παιδείας και Θρησκευμάτων με το Εθνικό Δίκτυο Έρευνας και Τεχνολογίας (ΕΔΕΤ), φέρνει στα καταστήματά του μία μοναδική προσφορά. Οι δικαιούχοι της δράσης «Δες την Ψηφιακά» έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν το σύγχρονο φορητό υπολογιστή HP 530 με σύνδεση στο νέο πρόγραμμα Cosmote Internet On The Go Student, εντελώς δωρεάν.

Η νέα αυτή προσφορά παρέχει τεχνολογία αιχμής σε φοιτητές των πανεπιστημιακών ιδρυμάτων της χώρας μας, καθώς και τη δυνατότητα για την πιο γρήγορη διακίνηση δεδομένων, μέσω του προηγμένου δικτύου κινητής τηλεφωνίας 3ης γενιάς της Cosmote, του μεγαλύτερου στην Ελλάδα.

Η Cosmote παρέχει αποκλειστικά την πιο γρήγορη ευρυζωνική διασύνδεση δεδομένων με την τεχνολογία HSDPA (High Speed Downlink Packet Access) για ταχύτητες λήψης δεδομένων έως 7,2 Mbps και με τη νέα τεχνολογία HSUPA (High Speed Uplink Packet Access) για ταχύτητες αποστολής έως 1,5 Mbps. Προς το παρόν η κάλυψη HSDPA έως 7,2 Mbps / HSUPA παρέχεται σε επιλεγμένες περιοχές σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το Δίκτυο Γερμανός, με 417 καταστήματα σε όλη την Ελλάδα που παρέχουν προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής τεχνολογίας, συμμετέχει ενεργά σε κάθε προσπάθεια ενίσχυσης της ευρυζωνικής διείσδυσης, αποσκοπώντας κυρίως στην εξοικείωση των νέων με την τεχνολογία ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο νέους ορίζοντες μέσω της διεύρυνσης του γνωστικού τους πεδίου.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v