Cosmote: 400 SMS και 40 MMS Πασχαλινό δώρο

Δώρο 400 SMS και 40 MMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα προσφέρει η Cosmote για το Πάσχα σε όλους τους νέους συνδρομητές Cosmoκάρτα και What's Up, ενώ διαθέτει και το μοναδικό Sony Ericsson K220i σε πακέτο Cosmoκάρτα και What's Up στην προνομιακή τιμή των 59€.
Cosmote: 400 SMS και 40 MMS Πασχαλινό δώρο
Δώρο 400 SMS και 40 MMS προς όλα τα εθνικά δίκτυα προσφέρει η Cosmote για το Πάσχα σε όλους τους νέους πελάτες Cosmoκάρτα και What's Up.

Το πακέτο μηνυμάτων που περιλαμβάνει 400 SMS και 40 MMS διατίθεται αυτόματα και εντελώς δωρεάν σε όλες τις νέες ενεργοποιήσεις Cosmoκάρτα και What's Up που θα πραγματοποιηθούν μέχρι και τις 7 Μαΐου 2008. Μόνη προϋπόθεση είναι μία ανανέωση χρόνου ομιλίας 9€ ή περισσότερο για το χρονικό διάστημα που ισχύει η προσφορά.

Η Cosmote επιφυλάσσει μία ακόμα μοναδική πασχαλινή προσφορά στους πελάτες καρτοκινητής παρέχοντας, μέσα από το εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων της, το Sony Ericsson K220i σε πακέτο Cosmoκάρτα και What's Up στην προνομιακή τιμή των 59€. To Sony Ericsson K220i είναι ένα κομψό, υψηλής ποιότητας κατασκευής κινητό τηλέφωνο που διαθέτει έγχρωμη οθόνη 65.000 χρωμάτων, ενσωματωμένη VGA κάμερα, ραδιόφωνο, ενώ συνοδεύεται με δώρο το αυθεντικό hands free.

Πρόσφατα η Cosmote μείωσε ακόμα περισσότερο τις χρεώσεις ομιλίας στην Cosmoκάρτα, ενώ και το What's Up προσφέρει νέες μειωμένες χρεώσεις έως και 20% στα πακέτα δωρεάν μηνυμάτων SMS Choice.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v