Thermae Sylla: Η Philoxenia ψήφισε... το καλύτερο spa στην Ελλάδα

Καλύτερο ξενοδοχείο spa αναδείχθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά το Thermae Sylla Spa, κατακτώντας το πρώτο βραβείο στα Philoxenia Tourism Awards 2007, ενώ παράλληλα κατέκτησε το βραβείο Αργυρός Μορφέας 2007 για το καλύτερο πρωινό.
Thermae Sylla: Η Philoxenia ψήφισε... το καλύτερο spa στην Ελλάδα
Το Thermae Sylla Spa Wellness Hotel ένα από τα 10 καλύτερα thermal spa στον κόσμο για δεύτερη συνεχή φορά ψηφίστηκε από το κοινό στην πρώτη θέση της κατηγορίας: «καλύτερο ξενοδοχειακό Spa» στην Ελλάδα των «Philoxenia Tourism Awards 2007». Παράλληλα με το βραβείο κοινού βραβεύτηκε με το βραβείο «Αργυρός Μορφέας 2007» για το καλύτερο ξενοδοχειακό πρωινό.

Η τελετή βράβευσης έγινε στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» στην Θεσσαλονίκη υπό την αιγίδα της Helexpo στα πλαίσια της Philoxenia. Τα βραβεία παρέλαβε για λογαριασμό του ξενοδοχείου ο κος Ι. Αναστασόπουλος Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας ο οποίος και ευχαρίστησε το κοινό για τη επιλογή του και την εμπιστοσύνη που δείχνει όλα αυτά τα χρόνια στο μοναδικό πραγματικό Spa στην Ελλάδα, το Thermae Sylla Spa Wellness Hotel.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v