Shop: Street art σε... T-shirts

Με ένα ιδιαίτερο event γιορτάζει το SHOP της Ερμού τα 2 χρόνια λειτουργίας του, το Σάββατο 2 Ιουνίου. Δύο Έλληνες street artists αντλούν έμπνευση από την πόλη και τους ανθρώπους της και δημιουργούν μοναδικά prints σε t-shirts αποκλειστικά για τους πελάτες του καταστήματος.
Shop: Street art σε... T-shirts

Το SHOP γιορτάζει δύο χρόνια ζωής στην πόλη με το πιο εκκεντρικό και in fashion event! Όπως πάντα, έτσι και φέτος η γνωστή εταιρεία Shop & Trade κάνει τη διαφορά γιορτάζοντας τα γενέθλια του πιο hot fashion spot της πόλης προσφέροντας στους καλεσμένους της δημιουργικό, εναλλακτικό στυλ .

Δύο από τους πιο free style καλλιτέχνες, ο Billy Γρυπάρης και ο Vee, απόφοιτοι της ΑΣΚΤ, θα βρίσκονται στο SHOP, Ερμού 112Α, το Σάββατο 2 Ιουνίου από τις 12.00 μέχρι τις 16.00 σχεδιάζοντας live, t-shirts εμπνευσμένα από τους ρυθμούς της πόλης ή δίνοντας μορφή στις ιδέες των 60 πρώτων τυχερών, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν το δικό τους συλλεκτικό t-shirt, ζωγραφισμένο και υπογεγραμμένο εκείνη τη στιγμή από τους ίδιους τους καλλιτέχνες.

Συλλεκτικά t-shirts με μοναδικά prints ζωγραφισμένα με έναν πολύ ιδιαίτερο εικαστικό τρόπο αποκλειστικά για όσους περάσουν να ευχηθούν στο SHOP Χρόνια Πολλά!

Όλοι οι fun της εναλλακτικής τέχνης που θα καταφθάσουν αργότερα μπορούν να φέρουν ένα δικό τους t-shirt ή και να αγοράσουν ένα από το Shop για να τους ζωγραφίσουν τις... ιδέες τους In style!

Στο κατάστημα θα υπάρχουν γλυκά ενώ μουσική θα παίζει για το Shop ο Αντώνης Καραγιάννης.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v