”Feelin’ Happy” στο danesi coffee house

Σάββατο μεσημέρι στο Κολωνάκι. Ψώνια στα μαγαζιά της Πατριάρχου Ιωακείμ, ατελείωτο window-shopping στην Τσακάλωφ, και μετά; Για μια ολοκληρωμένη βόλτα, το Danesi Coffee House σας περιμένει για γνήσιο ιταλικό καπουτσίνο, ολόφρεσκα γλυκά και δροσερές σαλάτες.
”Feelin’ Happy” στο danesi coffee house

Για όσους δεν το έχουν ακόμα επισκεφτεί, θα τους συμβουλεύαμε να σπεύσουν!

Το danesi coffee house (dch) έχει πλέον καθιερωθεί ως ένα από τα πιο ιδιαίτερα και κομψά meeting spot στη καρδιά του shopping- στο Κολωνάκι. Ένας χώρος που ξέρει να συνδυάζει με μοναδικό τρόπο την τέχνη του ιταλικού espresso με φρέσκες και ελαφριές γευστικές προτάσεις για όλες τις ώρες…

Στο dch θα σας συνεπάρει το πλούσιο άρωμα και η γεμάτη γεύση του espresso Danesi όποιο ρόφημα και αν επιλέξετε και παράλληλα θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν χώρο με ιδιαίτερο διάκοσμο με έμφαση στο ivoire χρώμα, τις λιτές γραμμές στα έπιπλα και τα σακιά του καφέ στους τοίχους.

”Feelin’ happy” ονομάζεται η καινούρια πρόταση του dch και έχει σκοπό να αλλάξει τις μέχρι τώρα επιλογές σας για τις μεσημεριανές σας mini-αποδράσεις από το γραφείο, το διάλλειμα σας από ένα έντονο shopping στα μαγαζιά του κέντρου ή απλά την ανάγκη σας για ένα χαλαρωτικό απόγευμα…

Στο happy hour του danesi coffee house μπορείτε να απολαύσετε ιταλικά μπρουσκετάκια και να δοκιμάσετε νόστιμες μπουκιές από μια ποικιλία finger food σε συνδυασμό με ένα δροσερό prosecco.

Όποια ώρα της ημέρας και να το επισκεφτείς, το dch έχει να σου προτείνει κάτι διαφορετικό!

Σκουφά 37, Κολωνάκι, τηλ. 210-3613823

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v