Ocean Charter Club: Ιστιοπλοϊκά με... σφραγίδα

Ποιόν θα εμπιστευτείτε για τις ονειρεμένες διακοπές που θα σας εξασφαλίσει η ενοικίαση ιστιοπλοϊκού, αν όχι τους... ειδικούς; Το Ocean Charter Club δημιουργήθηκε από την Ocean Yachts, τη μοναδική εταιρεία στην Ελλάδα που ειδικύεται στην κατασκευή και εμπορία ιστιοπλοϊκών σκαφών, και προσφέρει προς ενοικίαση μεγάλη ποικιλία σκαφών αναψυχής σε ανταγωνιστικές τιμές.
Ocean Charter Club: Ιστιοπλοϊκά με... σφραγίδα

Η Ocean Yachts, μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πορεία στο χώρο της κατασκευής ιστιοπλοϊκών σκαφών, δημιούργησε το Ocean Charter Club, με σκοπό να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου στον τομέα της ενοικίασης ιστιοπλοϊκών σκαφών και σκαφών αναψυχής.

Διαθέτοντας μόνο τα καλύτερα, πλήρως εξοπλισμένα σκάφη εξαιρετικής κατασκευής, το Ocean Charter Club εγγυάται την απόλαυση των διακοπών σας, σε συνδυασμό με την απόλυτη ασφάλεια και τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες.

Οι επιλογές διαμονής και υπηρεσιών ποικίλλουν όσο και τα είδη των σκαφών που η εταιρεία διαθέτει προς ενοικίαση: από υπερπολυτελή μηχανοκίνητα yacht με πισίνα μέχρι κλασσικού τύπου ιστιοπλοϊκά, μηχανοκίνητα ή μη.

Ο εντυπωσιακός στόλος του Ocean Charter Club περιλαμβάνει σκάφη 14,10 έως 18,10 μέτρων –μεταξύ των οποίων το κατασκευασμένο το 2005 Ocean Star 60.1 με 6 καμπίνες και δυνατότητα φιλοξενίας έως και 14 ατόμων και το 15 μέτρων Ocean Star 51.2 Exclusive, που μπορεί να φιλοξενήσει έως 7 άτομα.

Οι τιμές ενοικίασης των σκαφών κυμαίνονται από 3.300 έως 13.615 ευρώ την εβδομάδα, για την περίοδο από 1η Μαϊου έως 24 Ιουλίου, και από 3.500 έως 14.350 ευρώ για την περίοδο από 24 Ιουλίου έως 11 Σεπτεμβρίου. Οι εν λόγω τιμές διαμορφώνονται με βάση τον τύπο του σκάφους, τις παροχές και τον αριθμό των ατόμων που μπορεί να φιλοξενήσει.

Το Ocean Charter Club πραγματοποιεί συχνά προσφορές, για συγκεκριμένα σκάφη και συγκεκριμένα δρομολόγια, με τιμές που ξεκινούν από 2.090 ευρώ για μία εβδομάδα.

Σε περίπτωση που θέλετε να απολαύσετε την εμπειρία των διακοπών με ιστιοπλοϊκό αλλά δε διαθέτετε το απαραίτητο δίπλωμα, έχετε τη δυνατότητα, με μια μικρή επιβάρυνση, να ενοικιάσετε σκάφος με πλήρωμα, το οποίο θα αναλάβει την ευθύνη του ταξιδιού, όσο εσείς θα απολαμβάνετε τον ήλιο και τη θάλασσα.

Ocean Charter Club, Αυξεντίου 6, Άλιμος, τηλ.: 210 9882386

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v