PlayStation 3: Στις 17 Νοεμβρίου η κυκλοφορία

Το πολυαναμενόμενο Playstation 3 καταφθάνει στην Ελλάδα στις 17 Νοεμβρίου 2006. Με δύο επεξεργαστές Cell και RSX, ενσύρματη δικτυακή σύνδεση μέσω θύρας Gigabit Ethernet, ενσωματωμένο σκληρό δίσκο και με ανασχεδιασμένο τηλεχειριστήριο με ανίχνευση κίνησης, το Playstation 3 θα διατίθεται προς 499 ευρώ.
PlayStation 3: Στις 17 Νοεμβρίου η κυκλοφορία

Η Sony Computer Entertainment Europe (SCEE) βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσει την προγραμματισμένη κυκλοφορία του PlayStation3 (PS3), στο χρώμα ”Clear Black”, σε όλες τις χώρες της Ευρώπης και την Αυστραλία, στις 17 Νοεμβρίου 2006.

Η κυκλοφορία του νέου PlayStation στην Γηραιά Ήπειρο –και στην Ελλάδα– είναι πλήρως ευθυγραμμισμένη με την ταυτόχρονη διάθεσή του στην παγκόσμια αγορά.

Το PS3 είναι το πιο εξελιγμένο υπολογιστικό σύστημα στον πλανήτη με αποκλειστική ”αποστολή” την φιλοξενία και αναπαραγωγή ψυχαγωγικού περιεχομένου για το σπίτι, υλοποιημένο μέσα από τον συνδυασμό των επεξεργαστών Cell και RSX™. Το PS3 θα προσφέρει νέες εμπειρίες ηλεκτρονικής διασκέδασης για όλους, παραμένοντας συμβατό με έναν εξαιρετικά ευρύ κατάλογο τίτλων του PlayStation® και του PlayStation®2.

Παρέχοντας, δε, ενσύρματη δικτυακή σύνδεση μέσω θύρας Gigabit Ethernet, αλλά και ενσωματωμένο σκληρό δίσκο ως στάνταρ, το PS3 θα προσφέρει στους χρήστες του την ευκαιρία να διαμεταφέρουν από το Διαδίκτυο πληθώρα και ποικιλία περιεχομένου, αλλά και να αξιοποιούν μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών, ανάμεσά τους και αυτήν του online gaming.

Εφοδιασμένο με όλες τις απαραίτητες εισόδους και εξόδους εικόνας και ήχου, το PS3 υποστηρίζει μία μεγάλη σειρά από συστήματα προβολής που ποικίλλουν από τις συνήθεις τηλεοράσεις NTSC/PAL έως τις κορυφαίες οθόνες υψηλής ευκρίνειας (1080i/1080p), προσφέροντας έτσι την ιδανική απεικόνιση για τους οικιακούς χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Όντας, δε, σχεδιασμένο για χρήση σε κάθε χώρο του σπιτιού, το PS3 εκλύει την λιγότερη δυνατή θερμότητα και παράγει τον λιγότερο δυνατό ήχο κατά την λειτουργία του (το παραγόμενο επίπεδο θορύβου είναι ανάλογο με αυτό του λεπτού μοντέλου του PlayStation 2).

Χάρις στην απίθανα μεγάλη υπολογιστική ισχύ του κεντρικού επεξεργαστή Cell, το PS3 είναι ικανό να αναπαράγει ψηφιακό περιεχόμενο από δίσκους Blu-ray (BD), σε ρυθμούς διαμεταγωγής δεδομένων που ξεπερνούν τα 48 Mbps (ο ανώτερος δυνατός ρυθμός που ορίζεται από το πρότυπο του Blu-Ray), εξασφαλίζοντας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα απεικόνισης στις ταινίες του σήμερα και του αύριο.

Η καινοτομία που φέρνει το PS3 στο καταναλωτικό κοινό εντοπίζεται και στο ανασχεδιασμένο χειριστήριό του: αυτό, βασισμένο στο γνωστό και δημοφιλές σε ολόκληρο τον κόσμο χειριστήριο των σημερινών PlayStation, ενσωματώνει πλέον σύστημα ανίχνευσης κίνησης, υψηλής ακρίβειας και έξι αξόνων.

Το σύστημα αυτό επιτρέπει τον χειρισμό με την ελεύθερη κίνηση των χεριών του παίκτη στο χώρο, μόνο κρατώντας το ίδιο το χειριστήριο – καθιστώντας έτσι εφικτή την χρήση του PS3 όχι μόνο σε games, αλλά και σε όλες τις άλλες λειτουργίες του, συμπεριλαμβανομένων και των Δικτυακών.

Η Sony Computer Entertainment Europe σκοπεύει να προωθήσει σθεναρά το PlayStation®3 ως το νέας γενιάς σύστημά της για την ηλεκτρονική ψυχαγωγία στο σπίτι, συνεχίζοντας να διευρύνει και να εμπλουτίζει την διασκέδαση που οι gamers όλης της Ευρώπης μπορούν να έχουν με το PlayStation®2 και το PSP™ (PlayStation®Portable).

Το PlayStation3, πλήρως εξοπλισμένο με οδηγό δίσκων Blu-ray και ενσωματωμένο σκληρό δίσκο, θα πωλείται αντί 499 ευρώ (με 20 GB HDD) και 599 ευρώ (με 60 GB HDD)

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v