Κάντε virtual trading στις ομάδες του Μουντιάλ!

Αν εκτός από το χρηματιστήριο σας αρέσει και το ποδόσφαιρο, το BBC έχει για εσάς το ιδανικό παιχνίδι. Κάντε online virtual trading στις ομάδες του Μουντιάλ, πουλήστε όταν η ζήτηση για αυτές ανεβαίνει και αγοράστε μετά από έναν κακό αγώνα! Προσοχή: Κάθε Τρίτη πληρώνουν μέρισμα!
Κάντε virtual trading στις ομάδες του Μουντιάλ!

Λένε ότι οι περισσότεροι χρηματοοικονομικοί αναλυτές αρέσκονται στα παιχνίδια του τζόγου. Δεν είναι λίγοι άλλωστε αυτοί που πιστεύουν πως οι μετοχές και το χρηματιστήριο σχετίζονται ευθέως με την... τύχη. Ισως οι συσχετισμοί να μην είναι τυχαίοι...

Οι οπαδοί του στοιχηματισμού, τρίβουν τα χέρια τους εν όψει μουντιάλ. Πολλοί οι αγώνες και με μεγάλο ενδιαφέρον, πολλά και διαφορετικά τα στοιχήματα και άρα μεγάλη η προσδοκία κερδών.

Το BBC σκέφτηκε κάτι πιο πρωτότυπο αν και λιγότερο ριψοκίνδυνο: Online trading επί των εθνικών ομάδων που θα λειτουργούν ως μετοχές! Το σύστημα χορηγεί στον κάθε μετέχοντα το εικονικό ποσό των 10.000 λιρών, τα οποία μπορεί ο χρήστης να ξοδέψει κατά το δοκούν αγοράζοντας ”μετοχές” εθνικών ομάδων. Σκοπός δεν είναι να προβλέψει κανείς τις ομάδες που θα πάνε καλά στο παγκόσμιο κύπελλο, αλλά να ωφεληθεί από την άνοδο ή την πτώση της φήμης τους, καθώς και από τις καλές ή τις κακές ειδήσεις που τις αφορούν (τραυματισμοί, καλά αποτελέσματα, υπεραπόδοση κάποιου παίκτη).

Κάθε εβδομάδα νικητής ανακηρύσσεται ο παίκτης που πέτυχε τις μεγαλύτερες αποδόσεις, ενώ δεν μπορεί κάποιος να ανακηρυχθεί νικητής περισσότερες από μία φορές. Τα έπαθλα δεν είναι σπουδαία, αφού όπως εκτιμούν οι διοργανωτές του παιχνιδιού, η... επενδυτική/ ποδοσφαιρική σκέψη είναι που μετράει.

Οι τρόποι να αυξήσετε την αξία του κεφαλαίου σας είναι βασικά δύο: Οι διακυμάνσεις που εξαρτώνται από την προσφορά και τη ζήτηση και τα… ”μερίσματα”. Μερίσματα διανέμονται κάθε Τρίτη πρωί και δικαίωμα σε αυτά έχουν οι κάτοχοι τίτλων από το προηγούμενο Σάββατο. Ο τρόπος υπολογισμού τους αφορά το πλήθος των δημοσιευμάτων που κυκλοφόρησαν το προηγούμενο επταήμερο και αφορούν την συγκεκριμένη ομάδα, χωρίς να συνυπολογίζονται τα άρθρα- αναλύσεις, παρά μόνο αυτά που αφορούν σχολιασμό αγώνων που έδωσαν οι ομάδες.

Με την επιλογή του win bonus, μπορείτε να επενδύσετε και σε επιμέρους αγωνιστικά γεγονότα, όπως οι κόκκινες κάρτες και το σκοράρισμα. Αρκεί πριν τον αγώνα να έχετε μετοχές μιας εκ των ομάδων που μετέχουν και σε περίπτωση που η πρόβλεψή σας εκπληρωθεί, λαμβάνετε έκτακτη πληρωμή.

Μπορείτε να επιλέξετε τις ομάδες που θα επενδύσετε από την κατηγορία του πολύ χαμηλού ρίσκου (Αγγλία, Βραζιλία, Γερμανία κ.λπ.), του χαμηλού (Ιταλία, Αυστραλία, Γαλλία κ.λπ.) του μεσαίου ρίσκου (Παραγουάη, Τσεχία, Μεξικό) και υψηλού- κατά (χρηματιστηριακόν) κόσμον ”σαπάκια” (Τόγκο, Κόστα Ρίκα, Αγκόλα).

Αλλωστε, στο ίδιο τμήμα του site φιλοξενούνται τα προφίλ των ομάδων, οι τελευταίες ειδήσεις που τις αφορούν αλλά και στοιχεία της ”μετοχής”!

Για... football trading, επισκεφτείτε το site του BBC, μέσω του συνδέσμου που φιλοξενείται στη δεξιά στήλη ”Σχετικά links”.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v