Η τηλεοπτική καμπάνια #PublicHome στη μεγαλύτερη οθόνη της πόλης

Από τις 8 Ιουλίου, τa Public φιλοξενούν προβολές της καμπάνιας «Ζήσε το σπίτι με τον δικό σου τρόπο» στην πρόσοψη του Public Συντάγματος.
Η τηλεοπτική καμπάνια #PublicHome στη μεγαλύτερη οθόνη της πόλης
Σε θερινό σινεμά μετέτρεψαν τα Public το κέντρο της Αθήνας φιλοξενώντας ανοιχτές προβολές της νέας, εντυπωσιακής καμπάνιας «Ζήσε το σπίτι με τον δικό σου τρόπο», στην πρόσοψη του Public Συντάγματος.

Τα Public γιορτάζουν έτσι με τον πιο φαντασμαγορικό τρόπο την είσοδο των οικιακών συσκευών στα καταστήματά τους, ενθουσιάζοντας τους περαστικούς και θυμίζοντάς τους τις αμέτρητες επιλογές από μεγάλες και μικρές οικιακές συσκευές, προϊόντα τεχνολογίας και είδη σπιτιού που προσφέρουν, επιτρέποντας στον καθένα και την καθεμία από εμάς ν’ απολαμβάνουμε κάθε στιγμή της ζωής μας, με τον τρόπο που μας ταιριάζει.

Αν θέλεις να δεις κι εσύ να δεις τη νέα, πολύχρωμη καμπάνια των Public για το #PublicHome με την υπογραφή της 4 Wise Monkeys, σε παραγωγή της STEFI Productions και σκηνοθεσία Luciano Ruiz, κάνε κλικ εδώ!

Για περισσότερες συμβουλές από τους Public Experts, χρήσιμους οδηγούς αγοράς, ενημέρωση για τις υπηρεσίες που σου προσφέρουν τα Public αναβαθμίζοντας την καθημερινότητά σου στο σπίτι, αλλά και για τις πιο νόστιμες συνταγές, δεν έχεις παρά να επισκεφτείς το microsite https://www.public.gr/page/oikiakes-syskeues

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε το public.gr ή τα εξής links:
Linkedin | Facebook | Instagram |Tik Tok | YouTube | Blog

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v