British Airways: Λονδίνο με 60 ευρώ

Το νέο εισιτήριο απλής μετάβασης από την Αθήνα στο Λονδίνο αποτελεί τη νέα καινοτομία της British Airways. Η τιμή του εισιτηρίου διαμορφώνεται στα 60 ευρώ, καταργώντας τις χρονικές δεσμεύσεις. Παράλληλα, οι πτήσεις της εταιρείας από την Αθήνα προς το Λονδίνο έχουν αυξηθεί σε 25 την εβδομάδα, ενώ η πτήση Θεσσαλονίκη- Λονδίνο εκτελείται πλέον καθημερινά.
British Airways: Λονδίνο με 60 ευρώ

Προχωρώντας σε μία ακόμα καινοτομία στις πτήσεις που συνδέουν την Ελλάδα με τη Μεγ. Βρετανία, η British Airways υιοθετεί για πρώτη φορά εισιτήριο για απλή μετάβαση στο Λονδίνο.

Συγκεκριμένα, στις πτήσεις από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη προς το Λονδίνο, η τιμή του εισιτηρίου απλής μετάβασης διαμορφώνεται στα 60 ευρώ, ενώ παράλληλα διατηρείται σε ισχύ το εισιτήριο μετ’ επιστροφής που ξεκινά από 120 ευρώ. Κατά τη διάρκεια της πτήσης παρέχεται το πλήρες service της British Airways, με δωρεάν γεύματα και ποτά.

Με τον τρόπο αυτό, η British Airways προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στον Έλληνα ταξιδιώτη, καταργώντας τις χρονικές δεσμεύσεις και δίνοντάς του την ευχέρεια να επιλέξει σε μεταγενέστερο χρόνο την ημερομηνία επιστροφής του.

”Με την καθιέρωση του εισιτηρίου απλής μετάβασης, πραγματοποιούμε ένα ακόμα σημαντικό βήμα στην ικανοποίηση των αναγκών του επιβατικού κοινού. Όσον αφορά στη συχνότητα των πτήσεων, αυξήσαμε τις πτήσεις από Αθήνα προς Λονδίνο σε 25 την εβδομάδα, ενώ παράλληλα η πτήση από Θεσσαλονίκη προς Λονδίνο εκτελείται πλέον σε καθημερινή βάση. Όσον αφορά στην τιμή, το εισιτήριο μετ’ επιστροφής και στα δύο δρομολόγια ξεκινά από 120 ευρώ, ενώ η απλή μετάβαση μόνον από 60 ευρώ”, δήλωσε η Διευθύντρια Ελλάδας της British Αirways κα Φρέντυ Στίερ.

”Κύριο μέλημά μας είναι η εξυπηρέτηση και η ευελιξία για τον σύγχρονο ταξιδιώτη, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες – ηλεκτρονικό εισιτήριο και ηλεκτρονικό check-in – που έχει πλέον στη διάθεσή του στο www.ba.com”, κατέληξε η κα Στίερ.

Για κρατήσεις θέσεων και για οποιαδήποτε πληροφορία αφορά το ταξίδι σας με την British Airways, επισκεφθείτε την ανανεωμένη ιστοσελίδα της εταιρείας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v