Φοιτητικό Σπίτι 2021: Βρες απίθανες προσφορές στο Public & κάνε το καλύτερο ξεκίνημα!

Τα Πανεπιστήμια ανοίγουν τις πόρτες τους σε λίγες μέρες και τα Public έχουν τις καλύτερες επιλογές για να γεμίσεις το φοιτητικό σπίτι σου.
Φοιτητικό Σπίτι 2021: Βρες απίθανες προσφορές στο Public & κάνε το καλύτερο ξεκίνημα!

Η μεγάλη στιγμή πλησιάζει. Τα Πανεπιστήμια ανοίγουν τις πόρτες τους σε λίγες μέρες και οι φοιτητές μετακομίζουν σιγά σιγά στο νέο τους σπίτι. Μήπως είσαι ένας από αυτούς και είσαι ακόμα στην αναζήτηση οικονομικών λύσεων για να εξοπλίσεις το φοιτητικό σπίτι σου; Μην σε αγχώνει τίποτα. Κάναμε την έρευνά μας και βρήκαμε τις καλύτερες προσφορές για σένα. Που; Στο Public φυσικά, θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι για το νέο κεφάλαιο της ζωής σου. Τα υπόλοιπα τα έχουμε αναλάβει εμείς. Ας ξεκινήσουμε!

Είναι γεγονός πως η πανδημία του Covid-19 έχει επηρεάσει τη ζωή όλων των ανθρώπων. Η εργασία και η εκπαίδευση εξ αποστάσεως ήταν από τις πρώτες αλλαγές που ήρθαν στο κόσμο. Ακόμα και τώρα που τα Πανεπιστήμια ανοίγουν, είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν αρκετά μαθήματα που θα συνεχίσουν να γίνονται εξ αποστάσεως. Θεωρείται απαραίτητος λοιπόν ένας υπολογιστής με εξαιρετικές επιδόσεις. Μία πολύ καλή επιλογή αποτελεί το Laptop Asus TUF Gaming, το οποίο με τον τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Core i5-10300H, φτάνει ασύλληπτες ταχύτητες! Αξιοποίησε το όχι μόνο για τα μαθήματα της σχολής σου, αλλά και για ατελείωτες ώρες gaming. Δε θα χάσεις!

Για μία καλύτερη ανάλυση στην κάμερα όμως, και για τις πιο σωστές συσκέψεις με τους καθηγητές, μπορείς να εξοπλιστείς και με μία κάμερα. Συγκεκριμένα, σου προτείνουμε να ρίξεις μία ματιά στην Webcam Logitech HD Pro C920, η οποία με ανάλυση έως 1920x1080 pixels, υπόσχεται γρήγορη σύνδεση χωρίς «σπασίματα» και καθυστερήσεις στη ροή του βίντεο.



Από την άλλη μεριά, δεν αρκεί μόνο ο τεχνολογικός εξοπλισμός για να είναι ολοκληρωμένο ένα φοιτητικό σπίτι. Και τι εννοούμε; Δύσκολα θα βγει κάποιος βόλτα το βράδυ με τσαλακωμένα ρούχα. Πρέπει να δείξουμε και ένα «πρόσωπο» βρε αδερφέ! Τα χέρια σου θα λυθούν με το Σύστημα Σιδερώματος Stiroplus. Με πίεση ατμού στα 5 bar, το σιδέρωμα γίνεται πλέον παιχνιδάκι. Α! Και αν θες να διατηρήσεις τη σιλουέτα σου, παρά το fast food, που είναι σχεδόν αδύνατο να αποφύγεις ιδίως τον πρώτο καιρό, προμηθεύσου μία ζυγαριά Xiaomi Mi Body Composition. Σύνδεσέ τη με το Xiaomi app σου και παρακολούθησε ανά πάσα στιγμή, όλες τις μετρήσεις σου, χωρίς να πρέπει να τις καταγράφεις σε χαρτί.

Και πάμε σε κάτι επίσης βασικό. Φοιτητικό σπίτι χωρίς οικιακές συσκευές υπάρχει; Δεν υπάρχει! Και φυσικά μιλάμε συγκεκριμένα για το πλυντήριο ρούχων, την ηλεκτρική κουζίνα αλλά και σκεύη για το μαγείρεμα. Ας ξεκινήσουμε από το πλυντήριο ρούχων. Γιατί χωρίς αυτό, τι να το κάνεις και το σίδερο;!

Το Πλυντήριο Ρούχων OMNYS έχει χωρητικότητα έως 3kg για να μπορείς να πλένεις όλα σου τα ρούχα, χωρίς να σκέφτεσαι ότι βάζεις ένα σχεδόν άδειο πλυντήριο σε λειτουργία και, κατά συνέπεια, ότι καις ρεύμα. Όλα είναι θέμα σωστών επιλογών. Μία ακόμα σωστή επιλογή αποτελεί η αγορά της ηλεκτρικής κουζίνας United, όπου μπορείς τόσο να ψήσεις, όσο και να βράσεις και να τηγανίσεις σε φυσιολογικούς χρόνους, χωρίς την παραμικρή δυσκολία. Πόσο μάλλον, αν προμηθευτείς ένα σετ αντικολλητικών σκεύων Ombre Izzy, ώστε να μην φοβάσαι αν θα καεί ή αν θα κολλήσει το φαγητό στον πάτο τους σκεύους σου. Ειδικά για τους νέους μάγειρες, μάλλον θα είναι πολύ χρήσιμα!

Νομίζουμε πως καλύψαμε τις 3 πιο βασικές κατηγορίες προϊόντων που θα χρειαστείς. Για τα καλύτερα φοιτητικά deals, μπορείτε να επισκεφτείς ένα από τα καταστήματα Public ή να μπεις στο Public.gr. Σε κάθε περίπτωση, σας ευχόμαστε ολόψυχα καλή φοιτητική χρονιά!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v