Στο Public θα διαλέξεις την Polaroid που σου ταιριάζει

Η νέα σειρά φωτογραφικών μηχανών Polaroid Now I-Type σε περιμένει – αποκλειστικά στο Public θα τη βρεις σε μπλε απόχρωση.
Στο Public θα διαλέξεις την Polaroid που σου ταιριάζει
Το Public, η Νο1 αλυσίδα τεχνολογίας και ψυχαγωγίας, υποδέχεται τη νέα σειρά Instant φωτογραφικών μηχανών Polaroid Now i‑Type. Οι διάσημες vintage φωτογραφικές μηχανές έρχονται σε νέα «δροσερά» χρώματα για να αποτυπώσουν τις πιο όμορφες και ξέγνοιαστες στιγμές μας! Θέλοντας μάλιστα να προσφέρει κάτι ξεχωριστό στους καταναλωτές, το Public φέρνει αποκλειστικά τη μπλε Polaroid Now i‑Type, με έμπνευση από τις αποχρώσεις του καλοκαιριού.

Οι νέες Polaroid Now i‑Type συνδυάζουν αρμονικά τα κλασικά χαρακτηριστικά των πρώτων Polaroid φωτογραφικών μηχανών που κυκλοφόρησαν το 1970, με σύγχρονες λειτουργίες, γι’ αυτό κι έχουν αγαπηθεί ιδιαιτέρως. Η νέα σειρά είναι εύκολη στη χρήση και μας δίνει τη δυνατότητα για maximum δημιουργικότητα. Στα χαρακτηριστικά της σειράς εντάσσονται το ισχυρό ενσωματωμένο φλας για φωτεινές φωτογραφίες και ο καθαρός, fun σχεδιασμός που ταιριάζει απόλυτα με κάθε στυλ.

Αν είσαι λάτρης των χρωμάτων, τα νέα χρώματα της σειράς θα σε εντυπωσιάσουν. Ωστόσο, στο Public μπορείς να βρεις σε αποκλειστικότητα την αγαπημένη σου instant Polaroid Now i-Type φωτογραφική μηχανή σε μπλε χρώμα που εντυπωσιάζει.

Επιπλέον, οι Polaroid διαθέτουν την λειτουργία αυτόματης εστίασης δύο φακών. Χάρη σε αυτό το σύστημα η φωτογραφική σου μηχανή επιλέγει αυτόματα ποιος φακός είναι ο καταλληλότερος, για να σου εξασφαλίζει το πιο ευκρινές αποτέλεσμα, ακόμη και χωρίς φλας. Ακόμα, με την τεχνολογία Built-in double exposure (ενσωματωμένη λειτουργία διπλής έκθεσης), μπορείς να αποτυπώσεις δύο φωτογραφίες με μία λήψη και να επιλέξεις ποια σου αρέσει για να εκτυπώσεις άμεσα. Και φυσικά, οι Polaroid φωτογραφικές μηχανές είναι ιδανικές και για ομαδικές selfies, με τη χρήση του self-timer έχεις 9 δευτερόλεπτα να συγκεντρώσεις την παρέα σου και να βγάλετε την πιο διασκεδαστική φωτογραφία.

Αν ανυπομονείς για τις διασημότερες Instant φωτογραφικές μηχανές, τότε μπες στο public.gr ή επισκέψου ένα κατάστημα Public για να κάνεις δικιά σου τη νέα Polaroid Now i-Type.

Γιατί το Public αγαπά την Instant φωτογραφία.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v