Εκπτώσεις 2021: Δυνατά τεχνολογικά deals σε κάθε κατηγορία

Ο χειμώνας δε φέρνει μόνο κρύο, φέρνει και εκπτώσεις! Στις Red Days Media Markt θα βρεις λοιπόν τις καλύτερες.
Εκπτώσεις 2021: Δυνατά τεχνολογικά deals σε κάθε κατηγορία
Ο χειμώνας δε φέρνει μόνο κρύο, φέρνει και εκπτώσεις! Από τις 11 Ιανουαρίου ξεκίνησε η πρώτη περίοδος εκπτώσεων του 2021, η οποία θα ολοκληρωθεί στις 28 Φεβρουαρίου. Οπότε, εδώ και μερικές μέρες, μπήκαμε κι εμείς στο «τρυπάκι» να ψάξουμε τιμές και προσφορές. Ενστικτωδώς σχεδόν κάναμε κλικ στις Red Days Media Markt, μιας και ήρθε ξανά η εποχή για κορυφαία προϊόντα σε Red Days τιμές. Οι Red Days έχουν καθιερώσει νέα στάνταρ στις εκπτώσεις και η ίδια φιλοσοφία συνεχίζεται και στην περίοδο χειμερινών εκπτώσεων που μόλις ξεκίνησε. Τώρα που είναι η καλύτερη στιγμή για αγορές λοιπόν, ας δούμε μερικά από τα «δυνατότερα» τεχνολογικά deals που μπορείς να εκμεταλλευθείς.

Όταν αναφερόμαστε σε τεχνολογία, συνήθως το μυαλό πάει πρώτα στο κινητό, οπότε θα ξεκινήσουμε πρώτα από τις εκπτώσεις σε smartphone. Η προσφορά που ξεχωρίσαμε σε αυτή την κατηγορία είναι το Realme 6 128GB. Βάσει των χαρακτηριστικών δεν περιμένεις να είναι τόσο οικονομικό — κι όμως είναι! Επόμενη στάση οι εκπτώσεις σε υπολογιστές. Εδώ έχεις να επιλέξεις μεταξύ laptop και desktop, ανάλογα με τις ανάγκες σου. Για τους πιο απαιτητικούς χρήστες, μία από τις καλύτερες προσφορές αυτής της περιόδου είναι το HP Spectre x360, με επεξεργαστή Intel i7 11ης γενιάς, 16GB RAM και Intel Iris Xe γραφικά. Οι προσφορές συνεχίζονται και στα tablet, με το μικρό και Alcatel 1T να είναι μία από τις οικονομικότερες προτάσεις σήμερα.

Ακόμα κι αν οι βασικές σου συσκευές δεν χρειάζονται ανανέωση, υπάρχουν μερικές έξυπνες ιδέες για να τις απολαύσεις ακόμα περισσότερο. Ρίξε μία ματιά στα αξεσουάρ smartphone για παράδειγμα, και θα διαπιστώσεις πως υπάρχουν πολλά gadget που μπορούν να κάνουν ευκολότερη την καθημερινότητά σου. Τα Mi True Wireless Earbuds Basic 2 είναι ένα από αυτά. Τα ασύρματα ακουστικά της Xiaomi σε απελευθερώνουν από καλώδια χωρίς να κοστίζουν ακριβά. Εξαιρετική χρησιμότητα προσθέτει και ένα wearable σαν το Amazfit GTS, το οποίο είναι ρολόι, fitness βοηθός και τόσα άλλα. Στις συσκευές σου μπορείς να συνδέσεις και ένα ασύρματο φορητό ηχείο για να μεγαλώσεις την ένταση όπου κι αν βρίσκεσαι. Το JBL Charge Essential είναι δυνατό, αδιάβροχο, ενώ μπορεί να λειτουργήσει και σαν powerbank άμα χρειαστεί. Και φυσικά, τώρα στις εκπτώσεις το αποκτάς και με νέα χαμηλότερη τιμή.

Μία ακόμα έξυπνη αναβάθμιση που μπορείς να κάνεις αυτή τη στιγμή είναι στο ασύρματο ίντερνετ του σπιτιού. Το απλό modem/router πολλές φορές δεν είναι αρκετό για να καλύψει τις απαιτήσεις Wi-Fi όλου του σπιτιού, οπότε ένα από τα περιφερειακά που δεν πρέπει να λείπει πλέον από το χώρο σου είναι ένα σύστημα επέκτασης του δικτύου. Το TP-Link AC1200 Whole Home Wi-Fi αντικαθιστά το οικιακό σου router και προσθέτει ένα ακόμα access point στο σύστημα, για να φτάσει πιο μακριά η κάλυψη του δικτύου.

Για τις ώρες που θες να ξεφύγεις από το σπίτι, κάνε το με ένα e-scooter! Τα ηλεκτρικά scooter έχουν την ταχύτητα και την αυτονομία να σε πάνε παντού στην πόλη, ενώ η κίνηση με αυτά είναι εντελώς «πράσινη» και εξαιρετικά οικονομική. Το URBANGLIDE Escooter Ride 100XS με αυτονομία 25km και ταχύτητα 25km/h είναι μία οικονομική λύση για εξυπνότερες μετακινήσεις από εδώ και πέρα. Όπου κι αν σε βγάλει η βόλτα με το scooter σου, μην ξεχάσεις να πάρεις μαζί σου και τη φωτογραφική μηχανή για να βγάλεις φωτογραφίες από τα σημεία που επισκέπτεσαι. Αν δεν έχεις μία αξιόλογη φωτογραφική, τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να αποκτήσεις. Η Canon EOS 2000D έρχεται πακέτο με τηλεφακό 18-135mm, οπότε μπορεί να σε βοηθήσει σε κάθε λήψη.

Πέρα από τις Red Days τιμές, οι αγορές από τη MediaMarkt φτάνουν με ασφάλεια σε όλη την Ελλάδα, ενώ όταν χρειάζεται, η MediaMarkt παρέχει μία σειρά από υπηρεσίες που θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις τη συσκευή σου χωρίς πονοκεφάλους. Γι’ αυτό και στις εκπτώσεις 2021, επιλέγουμε τη MediaMarkt για τις αγορές μας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v