Ο Αντίνοος Αλμπάνης γίνεται Virtual Santa και μας προτείνει δώρα!

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός, σε συνεργασία με τα Public, έψαξε, βρήκε και προτείνει τα πιο ενδιαφέρονται δώρα για τις γιορτές.
Ο Αντίνοος Αλμπάνης γίνεται Virtual Santa και μας προτείνει δώρα!
Όσο διαφορετικά κι αν είναι τα φετινά Χριστούγεννα, δεν γίνεται να ξεχάσουμε τα δώρα για τους αγαπημένους μας ανθρώπους. Άρα, αυτές τις μέρες ψάχνουμε συνέχεια για ιδέες, όπως καταλαβαίνεις και μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες προτάσεις δώρων μας ήρθαν εκεί που δεν τις περιμέναμε. Ενώ κάναμε μία από τις καθημερινές βόλτες στο Facebook, πέσαμε επάνω στον Αντίνοο Αλμπάνη, ο οποίος ως άλλος Άι Βασίλης διάλεξε τα καλύτερα δώρα για τις γιορτές.

Ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός, σε συνεργασία με τα Public, έψαξε, βρήκε και προτείνει τα πιο ενδιαφέρονται δώρα για τις γιορτές. Οι προτάσεις του μας έρχονται με έναν πρωτοποριακό τρόπο, μέσω βίντεο από τη Facebook σελίδα του Public. Το βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι το πρώτο από μία σειρά από βίντεο με ανθρώπους του καλλιτεχνικού χώρου, στα οποία γνωστοί καλλιτέχνες γίνονται Virtual Santas και μας βοηθούν να διαλέξουμε δώρα για τους αγαπημένους μας. Ας δούμε λοιπόν τι διάλεξε ο Αντίνοος Αλμπάνης, μιας και πιστεύουμε ότι οι ιδέες του μπορεί να σε βοηθήσουν στην επιλογή δώρων, όπως βοήθησαν κι εμάς.

Βιβλία



Οι προτάσεις του γνωστού ηθοποιού ξεκίνησαν με ένα από τα πιο κλασικά δώρα για κάθε περίσταση, το βιβλίο. Ο «Χειμώνας» της Ali Smith είναι η πρώτη πρόταση, η οποία ταιριάζει ακριβώς στην εποχή. Πρόκειται για ένα βιβλίο που ακολουθεί την ιστορία τεσσάρων ανθρώπων οι οποίοι περνούν μαζί τις γιορτές των Χριστουγέννων. Η εμπειρία αυτή θα τους αλλάξει όλους και θα τους κάνει λίγο καλύτερους ανθρώπους. Η δεύτερη επιλογή είναι το «Unorthodox», ένα βιβλίο για την πραγματικότητα του να μεγαλώνει κανείς ως μέλος μίας θρησκευτικής σέχτας, το οποίο έγινε και πολύ επιτυχημένη σειρά από το Netflix.

Από τις προτάσεις του Αντίνοου Αλμπάνη δεν έλειψαν και μερικά κλασικά αναγνώσματα. Το «Ψυχώ» του Robert Bloch είναι μία από τις διασημότερες ιστορίες τρόμου, η οποία έχει μετατραπεί και στην ομώνυμη ταινία του Alfred Hitchcock. Το «Όταν σκοτώνουν τα κοτσύφια» είναι επίσης ένα από τα κλασικότερα μυθιστορήματα της σύγχρονης λογοτεχνίας. Η έκδοση που είδαμε από τον Virtual Santa Αντίνοο Αλμπάνη είναι το ολοκαίνουργιο graphic novel που προσθέτει και εικόνα στο διαχρονικό έργο της Harper Lee.

Επιτραπέζια



Άλλη μία αγαπημένη κατηγορία δώρου είναι τα επιτραπέζια. Με το κατάλληλο παιχνίδι όλη η παρέα ή η οικογένεια μπορεί να περάσεις εκατοντάδες ώρες διασκέδασης. Τα επιτραπέζια που μας προτείνει ο Αντίνοος Αλμπάνης είναι το Scrabble, το Uno Extreme και το Pictionary Air. To πρώτο είναι το κλασικό παιχνίδι ορθογραφίας για μέχρι και 4 άτομα, το οποίο μας προκαλεί να σκεφτούμε τις λέξεις με τη μεγαλύτερη αξία. Το Uno Extreme έχει και αυτό το κλασικό gameplay που ξέρουμε από το Uno, αλλά βάζει και τον παράγοντα τύχη στο παιχνίδι. Το Pictionary Air είναι μία πιο καινοτόμα έκδοση του αγαπημένου παιχνιδιού ζωγραφικής, στην οποία κάθε παίκτης σχεδιάζει στον αέρα και η εικόνα σχηματίζεται στο κινητό ή την τηλεόραση!

Ήχος



Οι επόμενες επιλογές του Virtual Santa είναι γύρω από προϊόντα ήχου. Για μουσική που θα απολαμβάνουν όλοι, μας προτείνει το φορητό ηχείο Marshall Stockwell II, το οποίο διαθέτει μεγάλη ένταση, μεγάλη αυτονομία και είναι ανθεκτικό στο νερό για να μας ακολουθεί παντού. Για τις ώρες που θέλουμε να απολαύσουμε μόνοι μας την αγαπημένη μας μουσική, ταινία, ή το νεότερο podcast που ανακαλύψαμε, έχουμε την επιλογή των ασύρματων ακουστικών Fresh 'n Rebel Caps σε πανέμορφο Indigo χρωματισμό ή τα κορυφαία Marshall Monitor II, τα οποία διαθέτουν ακόμα και active noise cancelling.

Tech

Από τη στιγμή που ο Αντίνοος Αλμπάνης βρέθηκε στο Public για να επιλέξει δώρα, δεν θα μπορούσε να μην ανακαλύψει και κορυφαία tech δώρα για να μας προτείνει. Η Samsung έχει δύο από τις καλύτερες προτάσεις σε tablet και smartwatch αυτή τη στιγμή. Το Galaxy Tab S7 11" προσφέρει ό,τι χρειάζεται κανείς από ένα tablet, είτε αυτό είναι ψυχαγωγία είτε παραγωγικότητα. Πολύ special δώρο θα γίνει και το Samsung Galaxy Watch Active 2. Χάρη στον πανέμορφο σχεδιασμό του και τα προηγμένα του χαρακτηριστικά θα ταιριάξει σε κάθε καρπό.



Αν οι αγαπημένοι σου άνθρωποι σκέφτονται να ασχοληθούν με ένα νέο χόμπι, τότε αυτά τα Χριστούγεννα μπορείς να τους βοηθήσεις να κάνουν τα πρώτα βήματα στο χώρο της φωτογραφίας. Στην κατηγορία αυτή βλέπουμε τις προτάσεις μίας DSLR και μίας Mirrorless μηχανής. Τόσο η Canon EOS 2000D όσο και η Sony α6000 μπορούν με ευκολία να υποστηρίξουν την είσοδο κάθε χρήστη στα μυστικά της φωτογραφίας.

Κι αν μετά από τόσες προτάσεις ακόμα δεν έχεις βρει τι θα κάνεις δώρο στους αγαπημένους σου, ο Virtual Santa έχει ακόμα μία λύση, την e-gift card. Μέσω αυτής μπορείς να φορτώσεις μία ηλεκτρονική δωροκάρτα με το ποσό που θέλεις και να την χαρίσεις σε όποιον θες. Έτσι, ο καθένας επιλέγει ό,τι θέλει από το Public.gr! Για ακόμα περισσότερες προτάσεις δώρων από τους Virtual Santa, συντονιζόμαστε τις επόμενες μέρες στη σελίδα του Public στο Facebook.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v