Ό,τι χρειάζεται ένας φοιτητής σε έναν μόνο προορισμό

Το πανεπιστήμιο φέρνει μαζί του και νέες απαιτήσεις όμως δεν χρειάζεται να πήξεις ψάχνοντας. Τα Public τα έχουν όλα!
Ό,τι χρειάζεται ένας φοιτητής σε έναν μόνο προορισμό
Αν το 2020 είναι η χρονιά που αφήνεις πίσω σου τα σχολικά χρόνια και μπαίνεις για πρώτη φορά στη φοιτητική ζωή, τότε πιθανότατα να έχεις φτιάξει κι εσύ τη δική σου checklist με όλα τα απαραίτητα. Δεν έχει σημασία αν αυτή είναι στο μυαλό σου, στο smartphone ή στο χαρτί, σίγουρα έχεις συνειδητοποιήσει πως το πανεπιστήμιο φέρνει μαζί του και νέες απαιτήσεις. Τα καλά νέα είναι πως δε χρειάζεται να ψάχνεις από εδώ και από εκεί για να αποκτήσεις ό,τι χρειάζεσαι, μπορείς να τα βρεις όλα σε ένα σημείο.

Το σημείο αυτό είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα public.gr. Όταν το επισκεφθήκαμε συνειδητοποιήσαμε πως μπορούμε να βρούμε προϊόντα σε όλες τις βασικές κατηγορίες που ενδιαφέρουν έναν φοιτητή. Ποιες είναι αυτές; Αρχικά, η τεχνολογία. Αυτό όμως ίσως να το ήξερες ήδη, το Public είναι γνωστό πως φιλοξενεί ό,τι νέο παίζει στο χώρο του tech. Μέσα από το public.gr, όμως, μπορείς να βρεις επίσης ηλεκτρικές συσκευές και είδη σπιτιού. Έτσι, θα καλύψεις και τις ανάγκες ενός νέου σπιτιού, αν χρειάζεται να μετακομίσεις ξεκινώντας τις σπουδές. Αυτό σημαίνει πως με μία μόνο αγορά έχεις τη δυνατότητα να αποκτήσεις ό,τι χρειάζεσαι για το ξεκίνημα (ή την επιστροφή) στο πανεπιστήμιο. Θες να το κάνουμε ακόμα πιο εύκολο; Ας δούμε πιο αναλυτικά μερικές από τις καλύτερες προτάσεις που εντοπίσαμε στα ηλεκτρονικά ράφια του public.gr.

Ξεκινάμε από την τεχνολογία, όπου μπορούμε με σιγουριά να πούμε πως χρειάζεσαι ένα laptop και ένα smartphone. Για το πρώτο θα προτείναμε το Huawei MateBook D14. Τετραπύρηνος επεξεργαστής, κορυφαία ποιότητα κατασκευής, μεγάλη αυτονομία, προσιτή τιμή και μικρό μέγεθος/βάρος για εύκολη μεταφορά είναι ακριβώς αυτό που ψάχνει ένα φοιτητής. Για το smartphone σου, επίλεξε το iPhone 11. Η Apple υποστηρίζει τα smartphone της για πολλά χρόνια, οπότε, επενδύοντας σε ένα iPhone σήμερα, μπορείς να περάσεις με αυτό όλα τα χρόνια της σχολής.

Αν μετακομίζεις φέτος, και εξοπλίζεις το νέο σου φοιτητικό σπίτι αυτή την περίοδο, χρειάζεσαι λίγη παραπάνω τεχνολογία. Σίγουρα θες μία τηλεόραση στο νέο σου σαλόνι. Η 43άρα Samsung UE43TU7172 είναι αυτή που προσφέρει κορυφαίο λόγο απόδοσης/τιμής και θα καλύψει με ευκολία όλες τις streaming ή gaming ανάγκες σου. Επειδή καμιά φορά η τηλεόραση δε φτάνει όμως, βάλε στο πλάνο και μερικές ακόμα λύσεις οικιακής ψυχαγωγίας.

Με την τεχνολογία θα μπορούσαμε να ασχοληθούμε πολύ ώρα ακόμα, αλλά, μη νομίζεις ότι ξεχάσαμε και την υπόλοιπη λίστα. Μαζί με τις high-tech συσκευές, χρειάζεσαι και ηλεκτρικές συσκευές στο σπίτι. Στο Public.gr βρήκαμε και από αυτές. Είτε μιλάμε για τις μεγάλες ηλεκτρικές συσκευές, όπως κουζίνα, πλυντήριο και ψυγείο, είτε για μικροσυσκευές όπως τοστιέρες, πολυκόφτες κ.α., τα πάντα είναι διαθέσιμα μέσω του public.gr.

Αφού βρεις ό,τι χρειάζεσαι από συσκευές, ήρθε η ώρα για διακόσμηση του σπιτιού. Τα απαραίτητα εδώ είναι: ένας καναπές για το σαλόνι, ένα κρεβάτι για το υπνοδωμάτιο, ένα τραπέζι για την κουζίνα και ένα γραφείο με καρέκλα για διάβασμα. Πέρα από τα απαραίτητα όμως, αξίζει να δώσεις και χαρακτήρα στο χώρο σου. Ένα χαλάκι μπάνιου, ένα ρολόι τοίχου κι ένας καθρέφτης είναι απαραίτητες πινελιές για να συμπληρωθεί η διακόσμηση του σπιτιού.

Με λίγα λόγια, μέσω του public.gr μπορείς να ολοκληρώσεις τα ψώνια για το πανεπιστήμιο με ένα κλικ σε ένα καλάθι. Η διαδικασία δε θα μπορούσε να είναι ευκολότερη και στο προτείνουμε ανεπιφύλακτα!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v