Τα φοιτητικά τα χρόνια… δεν θα τ’ αλλάζεις με τίποτα!

Είσαι επισήμως φοιτητής; Η MediaMarkt είναι δίπλα σου και προσφέρει λύσεις τόσο για οικιακές συσκευές όσο και για μικροσυσκευές.
Τα φοιτητικά τα χρόνια… δεν θα τ’ αλλάζεις με τίποτα!
Ήρθε η πολυπόθητη εκείνη μέρα που έμαθες τα αποτελέσματα και λίγο μετά, συνειδητοποιείς ότι μια νέα εποχή ξεκινάει για σένα. Ναι! Είσαι πια φοιτητής και είσαι ακριβώς στην αρχή μιας ολοκαίνουριας περιπέτειας.

Φοιτητική ζωή δεν είναι μόνο οι νέες γνώσεις και οι καινούριοι φίλοι, οι συζητήσεις, τα ξενύχτια, οι κιθάρες και ατελείωτα πάρτι. Είναι και αυτό το κάτι παραπάνω στην καθημερινότητα.  Καινούριο σπίτι, καινούρια έπιπλα, αλλά και η ώρα εκείνη που χρειάζεται να μάθεις ουσιαστικά να φροντίζεις τον εαυτό σου. Να μάθεις να κάνεις κι ένα φαγητό βρε παιδί μου - προσοχή στο ψήσιμο! Ένα ψυγείο για να βάλεις μέσα τα φρούτα και τα λαχανικά, τα τρόφιμα και τα αναψυκτικά που μόνος σου θα χρειαστεί να βγάλεις στο τραπέζι σου - δεν μπορείς να ζεις για πάντα με delivery. Και φυσικά ένα πλυντήριο - όσο κι αν δε θες να το πιστέψεις, ναι θα χρειαστεί να κάνεις και μπουγάδα.

Σε αυτή τη νέα αρχή, η MediaMarkt είναι δίπλα σου και προσφέρει λύσεις τόσο για οικιακές συσκευές όσο και για μικροσυσκευές. Αν αυτό που χρειάζεσαι είναι ένα μικρό μονόπορτο ψυγείο, σε βολικό μέγεθος για το νέο σου σπίτι, η «ασημένια» λύση της Morris προσφέρει μεγάλη συντήρηση και είναι ενεργειακά αποδοτική. Αλλά και για σένα που χρειάζεσαι ακόμα μεγαλύτερη χωρητικότητα υπάρχει το Hisense RL120D4AW1, με ξεχωριστή συντήρηση και κατάψυξη, ειδικά αν σκοπεύεις να βάζεις τα ταπεράκια της μαμάς! Το United UND1436R , χωράει ακόμα περισσότερα και…δεν ακούγεται!

Αναρωτιέσαι τι θα κάνεις με το μαγείρεμα; Η πιο βολική λύση, είναι τα  κουζινάκια-φουρνάκια (πίστεψέ με κάποια στιγμή θα αναπολείς το μαγείρεμα σε αυτά)! Το Rohnson R-2148B και το Izzy Mega K-48 έχουν φούρνο 48 λίτρων, με το ταψί τους τις δύο εστίες τους και τα όλα τους! Στην περίπτωση που ένα μικρό κουζινάκι δεν είναι αρκετό, τότε η ηλεκτρική κουζίνα United UFC 60263 είναι ό,τι πρέπει!

Τώρα για τη μπουγάδα…. διάλεξε ένα από τα πλυντήρια  United UWM 6010 με εμπρόσθια φόρτωση σε αρκετά οικονομική τιμή ή το LG F4J5QN3W που σου προσφέρει χωρητικότητα 7 κιλών. Κι αν δε θες να σε βλέπουν να απλώνεις, το πλυντήριο-στεγνωτήριο CANDY GVSW 486 T/5-S, το οποίο θα βρεις αποκλειστικά στη MediaMarkt, προσφέρει πλύση 8 κιλών και στεγνωτήριο με χωρητικότητα 6 κιλά.

Βρες ακόμα και τα ασυναγώνιστα μικρά “γκατζετάκια” για την κουζίνα που ταιριάζουν στις συνήθειές σου. Τρείς Izzy συσκευές, για το πρωινό – και όχι μόνο, είναι μια καλή λύση για κάθε μέρα. Η Izzy 223098 Smart Inox ψήνει γρήγορα χορταστικά τοστ, μαζί με την καφετιέρα Izzy 6616S Milano παίρνεις όλη την απαραίτητη ενέργεια για μια… γεμάτη μέρα! Ο βραστήρας Izzy Speedy F08 Inox, θα γίνει ο πιο χρήσιμος βοηθός για τις πιο γρήγορες μακαρονάδες για την ώρα της πείνας!

Όμως, η σχολή έχει κι άλλου είδους «απαιτήσεις». Στη MediaMarkt, θα βρεις smartphones για να περάσεις όλες σου τις καινούριες επαφές, το μοναδικό HP Notebook 15s για να τους καταπλήξεις όλους με τις εργασίες σου αλλά και να δεις ταινίες με τους νέους σου φίλους, tablets, σκληρούς δίσκους, monitor, keyboard και mouses, καθώς και φοβερά αξεσουάρ όπως IP cameras, headsets και πολυμηχανήματα. Κι επειδή φοιτητική ζωή σημαίνει και διασκέδαση τσέκαρε την HISENSE H 32` A 5100, αλλά και το σύστημα ήχου της PANASONIC SC-PM250, για μοναδικές μουσικές, μόνος ή με…παρέα.

Όλα εκείνα που θα απογειώσουν τη φοιτητική σου ζωή βρίσκονται στη MediaMarkt στις πιο συμφέρουσες και οικονομικές τιμές! Ζήσε και απόλαυσε καθεμιά από αυτές τις μοναδικές στιγμές που ξεκινάνε, φτιάξε αναμνήσεις που θα είναι για πάντα στο μυαλό σου γιατί τα φοιτητικά τα χρόνια δεν θα τ’ αλλάζεις με τίποτα.

Κάνε λοιπόν κάθε αρχή και έξυπνη με τη MediaMarkt! Επισκέψου ένα από τα 13 καταστήματα του δικτύου ή το mediamarkt.gr.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v