Επιλέγοντας σχολική τσάντα για το Δημοτικό

Τα Public αγκαλιάζουν την επιστροφή στο σχολείο με τις καλύτερες αγορές για κάθε παιδικό γούστο.
Επιλέγοντας σχολική τσάντα για το Δημοτικό

Επιστροφή στο σχολείο, επιστροφή στις αίθουσες και μια νέα σχολική χρονιά ξεκινά γεμάτη υποσχέσεις, κέφι, μάθηση αλλά και εντατικές προετοιμασίες. Ανάμεσα σε όλα εκείνα τα απαραίτητα που πρέπει να έχει το παιδί του Δημοτικού μαζί του, ένα από τα σημαντικότερα είναι σαφώς η σχολική του τσάντα.

Όμως, τι προδιαγραφές πρέπει να έχει και βάσει ποιων κριτηρίων θα πρέπει να επιλέξετε; Εδώ είμαστε για να σας βοηθήσουμε με τις πιο έγκυρες προτάσεις που μπορείτε να βρείτε στο public.gr, τον απόλυτο προορισμό για όλα τα σχολικά είδη.

Ξεκινάμε από τα στοιχειώδη: η επιλογή της σχολικής τσάντας οφείλει να γίνει βάσει των αναγκών του παιδιού. Για τα παιδιά του Δημοτικού ιδιαίτερα αυτό σημαίνει πως η τσάντα θα πρέπει να είναι εργονομική και να έχει το σωστό βάρος. Μελέτες έχουν δείξει πως σχεδόν το 80% των παιδιών σχολικής ηλικίας δηλώνουν ότι η τσάντα τους στην πλάτη είναι βαριά και δύσκολο να τη μεταφέρουν. Ένας βασικός κανόνας που μπορείτε να ακολουθήσετε είναι εκείνος που λέει ότι δεν πρέπει να ζυγίζει περισσότερο από το 10% του βάρους του σώματος του όταν είναι γεμάτη.

Για παράδειγμα, μια τσάντα πλάτης coolbee με ενισχυμένους αντιολισθητικούς ιμάντες ώμου και ανατομική πλάτη αποτελεί εξαιρετική επιλογή, ενώ ταυτόχρονα είναι κι αδιάβροχη. Μάλιστα, αν δεν το γνωρίζατε, υπάρχει πάντα και η τσάντα-πουγκί, ιδανική καθημερινή επιλογή που δεν επιβαρύνει καθόλου τους ώμους.

Ένα ακόμα σημαντικό κριτήριο είναι ο αποθηκευτικός χώρος, δεδομένου πως μέσα στην τσάντα το παιδί θα βάλει τα βιβλία, τα τετράδια, τη γραφική ύλη αλλά και το φαγητοδοχείο, το παγούρι του και ό,τι άλλο είναι απαραίτητο για το σχολείο ή την εκδρομή. Και βέβαια, μια τσάντα που διαθέτει επιπλέον θήκες για τα μικροαντικείμενα είναι πάντα ευπρόσδεκτη επιλογή.

Το υλικό κατασκευής είναι ένα ακόμα σημείο ενδιαφέροντος. Πολυεστέρας ή ύφασμα είναι οι κλασικές επιλογές της σχολικής τσάντας που εγγυώνται το ελάχιστο δυνατό βάρος, άνεση, αδιαβροχοποιημένη επένδυση και βεβαίως αντοχή.

Αυτές και εκατοντάδες ακόμα επιλογές θα βρείτε στο public.gr, γιατί μην ξεχνάτε…τα έχει όλα!

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Drive Up του Public, παραγγέλνετε τα προϊόντα σας και τα παραλαμβάνετε εύκολα, μέσα από το αυτοκίνητό σας, από το ευρύχωρο parking των καταστημάτων Public Συγγρού και Public Σταυρούπολης για μεγαλύτερη ασφάλεια.

Καλή σχολική χρονιά!

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v