Κρεμοσάπουνο NATURA: Νέες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας

Το υγρό κρεμοσάπουνo NATURA κάνει ακόμη πιο εύκολη την καθημερινότητά μας με τη δημιουργία της νέας σειράς συσκευασιών 300ml με αντλία.
Κρεμοσάπουνο NATURA: Νέες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητά μας

Σχεδιασμένες με στόχο την ευκολία στη χρήση, ενισχύουν το χαρτοφυλάκιο της NATURA, προσφέροντας λύσεις που καλύπτουν όλες μας τις ανάγκες, σε όλο το σπίτι!

Το υγρό κρεμοσάπουνο NATURA 300ml με αντλία κυκλοφορεί σε 3 υπέροχους συνδυασμούς που καλύπτουν διαφορετικές ανάγκες, όπως προστασία, θρέψη και ενυδάτωση:

• Aegean Breeze για Υγιεινή προστασία: Με αντιβακτηριδιακό παράγοντα, εκχύλισμα ευκαλύπτου και γλυκερίνη, αποτελεί τον καλύτερο καθημερινό σύμμαχο ενάντια στα μικρόβια παρέχοντας ολοκληρωμένη καθημερινή υγιεινή για τα χέρια. Προσφέρει ενυδάτωση και απαλότητα, χάρη στα φυτικά εκχυλίσματα που περιέχει. Δερματολογικά ελεγμένο, με PH φιλικό προς την επιδερμίδα, είναι το κατάλληλο προϊόν για συχνή χρήση για όλη την οικογένεια. Σε συνδυασμό με το υπέροχο άρωμα Αιγαίου, αφήνει στα χέρια μια μοναδική αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας.

• Υαλουρονικό οξύ για Αναζωογόνηση: Με υαλουρονικό οξύ, φροντίζει καθημερινά για την τόνωση, την αναζωογόνηση και την προστασία των χεριών. Ταυτόχρονα, η σύνθεσή του βελτιώνει την υφή του δέρματος χαρίζοντας του μεγαλύτερη ελαστικότητα και ενυδάτωση ενώ το ξεχωριστό άρωμα και η μοναδική αίσθηση υγιεινής και καθαριότητας, χαρίζει στα χέρια την φροντίδα που τους αξίζει.

• Almond Cream για Θρέψη: Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα αμυγδάλου και πανθενόλη, προστατεύει τα χέρια από την ξηρότητα και βελτιώνει την υφή της επιδερμίδας.

Η σειρά υγρό κρεμοσάπουνo NATURA κυκλοφορεί και σε συσκευασίες 750ml με αντλία και 750 ml ανταλλακτικό, στους ακόλουθους αρωματικούς συνδυασμούς: Aegean Breeze για Υγιεινή προστασία, Almond Cream για Θρέψη, Υαλουρονικό οξύ για Αναζωογόνηση αλλά και Vanilla Caramel για Απαλότητα, που περιέχει εκχύλισμα καλέντουλας, εμπλουτισμένη με βιταμίνη Ε και προβιταμίνη Β5.

Σχετικά με την εταιρία Παπουτσάνης

Η Παπουτσάνης ΑΒΕΕ είναι μια κορυφαία ελληνική εταιρία και μεταξύ των τριών μεγαλύτερων παραγωγών σαπουνιών στην Ευρώπη. Η Παπουτσάνης διαθέτει τη μεγαλύτερη μονάδα παραγωγής του είδους της στη Νοτιανατολική Ευρώπη και μια από τις πιο εξελιγμένες τεχνολογικά σε όλη την Ευρώπη, όπου παράγει καινοτόμα, υψηλής ποιότητας προϊόντα ατομικής υγιεινής και ομορφιάς σε ανταγωνιστικές τιμές. Τα επώνυμα προϊόντα της φέρουν τα εμπορικά σήματα Aromatics, Karavaki, Natura, HAIRCHIC, Πράσινο Σαπούνι Παπουτσάνης, Σαπούνι Γλυκερίνης Παπουτσάνης, Olivia, Olive Care, Skin Essentials, Papoutsanis Family, Papoutsanis Baby, Papoutsanis Kids. Παράγει, επίσης, σαπούνια και καλλυντικά για λογαριασμό τρίτων. Σήμερα, κατέχει σημαντική θέση στην κατηγορία σαπουνιού σε μπάρες, ενώ αποτελεί τον μεγαλύτερο προμηθευτή ξενοδοχειακών προϊόντων προσωπικής περιποίησης στην Ελλάδα. Συνολικά, η Παπουτσάνης παράγει πάνω από 150.000.000 τεμάχια ετοίμου προϊόντος ετησίως και πραγματοποιεί εξαγωγές σε περισσότερες από 25 χώρες.

Οι μετοχές της Παπουτσάνης ΑΒΕΕ είναι εισηγμένες στο Χρηματιστήριο Αξιών Αθηνών (ATHEX: PAP). Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.papoutsanis.gr.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v