Βρείτε αποκλειστικά στο Public τη νέα κάμερα δράσης Canon IVY REC

Με βάρος μόλις 90 γραμμάρια, η Canon IVY REC αποτελεί τη νέα φωτογραφική μηχανή που θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος σε όλες τις εξωτερικές δραστηριότητες.
Βρείτε αποκλειστικά στο Public τη νέα κάμερα δράσης Canon IVY REC
Το Public πάντα κοντά στους φίλους της τεχνολογίας & των gadgets, φέρνει κατ’ αποκλειστικότητα στην ελληνική αγορά την ολοκαίνουργια πολύχρωμη φωτογραφική μηχανή δράσης IVY REC της Canon, η οποία θα σας λύσει τα χέρια, με την ευκολία στη χρήση, το μικρό της μέγεθος αλλά και τις δυνατότητές της.

Το νέο μοντέλο της Canon, η IVY REC αποτελεί μέρος της σειράς Canon Zoemini, η οποία περιλαμβάνει καινοτόμα προϊόντα, σχεδιασμένα κυρίως για τη νέα γενιά. Σε αυτό το νέο μοντέλο αρχικά εντυπωσιάζει το πολύ μικρό του μέγεθος και οι τέσσερις διασκεδαστικές χρωματικές επιλογές. Με βάρος μόλις 90 γραμμάρια και clip για την εύκολη μεταφορά του, μπορεί να τοποθετηθεί στη ζώνη ή την τσάντα, ενώ χωράει άνετα και σε μία τσέπη.

Επιπλέον, με αντοχή στο νερό και τους κραδασμούς αλλά και ανάλυση 13.0 Megapixels αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή για λήψη ποιοτικών φωτογραφιών κατά τη διάρκεια εξωτερικών δραστηριοτήτων και extreme sports. Ανταποκρινόμενο στις ανάγκες της νέας γενιάς, συνδέεται εύκολα μέσω Wi-Fi και Bluetooth, επιτρέποντας στους fans των social media να μοιράζονται γρήγορα τις φωτογραφίες και τα βίντεο με τους φίλους τους.

Αναλυτικά τα βασικά χαρακτηριστικά Canon IVY REC είναι τα εξής:

·         Κάμερα 13.0 Megapixels

·         Βάρος 90 γραμμάρια

·         Βίντεο Full HD 1080p στα 60 fps

·         Τύπος φωτογραφιών JPEG

·         Διάρκεια φόρτισης 3 ώρες

·         Δυνατότητα σύνδεσης με Wi-Fi και Bluetooth

·         Πιστοποιημένη με IP68, αδιάβροχη σε βάθος μέχρι και 2 μέτρα για μέγιστη διάρκεια 30 λεπτών και ανθεκτική στη σκόνη

·         Δυνατότητα λήψης βίντεο και φωτογραφιών υποβρύχια

·         Αντικραδασμική, για πτώσεις από ύψος μέχρι 2 μέτρα

·         Φόρτιση μέσω USB

·         Χρήση κάρτας microSD έως 256GB για αποθήκευση φωτογραφιών

·         Εφαρμογή Canon Mini Cam για επεξεργασία αλλά και περισσότερες δυνατότητες μέσω smartphone

·         Διατίθεται σε 4 εντυπωσιακά και έντονα χρώματα: ροζ, πράσινο, γκρι και μπλε

Όλα τα παραπάνω χαρακτηριστικά τοποθετούν τη νέα φωτογραφική μηχανή Canon IVY REC, ως την ιδανική επιλογή για τους λάτρεις της φωτογραφίας και της περιπέτειας. Αν ανυπομονείτε και εσείς για μία ανθεκτική κάμερα που να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις και τις πιθανές «κακουχίες» των εξωτερικών σας δραστηριοτήτων, αποκλειστικά στα καταστήματα Public ή στο public.gr, μπορείτε να αποκτήσετε τη νέα κάμερα δράσης Canon IVY REC, και να αποθανατίσετε τις πιο εντυπωσιακές στιγμές!
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v