Ποιος πατά το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη;

Οι φωτογραφίες που κάνουν από το πρωί τον γύρο του κόσμου, και δείχνουν έναν άντρα να πατά το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, έχουν προκαλέσει σάλο.
Ποιος πατά το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη;
Μάλλον αποκλείεται να μην την έχει πάρει το μάτι σας από το πρωί: Η φωτογραφία του αγνώστου που πατά επάνω στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη έχει κατακλύσει το internet προκαλώντας σάλο.

Αρχικά, οι λεζάντες που συνόδευαν την φωτογραφία έγραφαν πως το μνημείο πατά συνδικαλιστής της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, που είχε χτες συγκέντρωση και πορεία στο Σύνταγμα.

Ωστόσο, η ΓΕΝΟΠ εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση η οποία λέει πως ο «ένοχος» δεν είναι ούτε συνδικαλιστής ούτε εργαζόμενος της ΔΕΗ. Μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση αναφέρει:

«Δυστυχώς κάποιοι ως «χρήσιμοι ηλίθιοι» υιοθετούν το κυβερνητικό παιχνίδι ώστε αντί να ασχολούμαστε με το πόσο θα κοστίσει στην τσέπη του Έλληνα καταναλωτή το ξεπούλημα του εθνικού ενεργειακού πλούτου και ότι θα ακριβύνει το ηλεκτρικό ρεύμα, επιλέγουν να αναδείξουν μία αισχρή φωτογραφία ώστε να την συμψηφίσουν με την ηθική νομιμοποίηση του ξεπουλήματος και της ιδιωτικοποίησης της εθνικής περιουσίας….

»Η ΕΤΕ/ΔΕΗ επισημαίνει ότι αυτή η αισχρή φωτογραφία, δεν έχει καμία σχέση με υπάλληλο του Ομίλου ΔΕΗ, ούτε με κάποιο συνδικαλιστικό στέλεχός της».

Εσείς τι γνώμη έχετε;

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v