Το Μουσείο της Ακρόπολης γιορτάζει με ελεύθερη είσοδο

Το Μουσείο της Ακρόπολης  γιορτάζει την εθνική επέτειο με ελεύθερη είσοδο στη μόνιμη έκθεση του αλλά και στην περιοδική έκθεση «Ελευσίνα. Τα μεγάλα μυστήρια».
Το Μουσείο της Ακρόπολης γιορτάζει με ελεύθερη είσοδο
Την Κυριακή 25 Μαρτίου, το Μουσείο της Ακρόπολης γιορτάζει την Εθνική Επέτειο με ελεύθερη είσοδο για όλους τους επισκέπτες τόσο στη μόνιμη έκθεση του Μουσείου όσο και στην περιοδική έκθεση «Ελευσίνα. Τα μεγάλα μυστήρια».

Οι εκθεσιακοί χώροι του θα παραμείνουν ανοιχτοί από τις 9 το πρωί ως τις 8 το βράδυ, ενώ οι επισκέπτες θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν και άλλες παράλληλες δράσεις/εκθέσεις:

* Μια ειδική προβολή με πίνακες ζωγραφικής με θέμα τους «Έλληνες του 1821 και τα αρχαία μνημεία» της συλλογής του Μιχάλη και της Δήμητρας Βαρκαράκη.

* Την εξαιρετική ελαιογραφία «Άποψη της Αθήνας από τον Ιλισσό» του ζωγράφου J.J. Frey (1813-1865).

* Δύο Κινέζους καλλιτέχνες από το Μουσείο της Σαγκάης, οι οποίοι θα ζωγραφίζουν έργα με την παραδοσιακή κινεζική τεχνική και θα γράφουν με την περίφημη κινεζική καλλιγραφία, στο πλαίσιο της εκθεσιακής δράσης του Μουσείου της Ακρόπολης «Θησαυροί από το Μουσείο της Σαγκάης. Η δράση θα πραγματοποιηθεί τις ώρες 10 π.μ. έως 12 το μεσημέρι και 1 μ.μ. έως 3 μ.μ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v