Ποιες γυναίκες είναι επιρρεπείς στην απιστία;

Δημοσιογράφοι, νοικοκυρές, αεροσυνοδοί και μερικά ακόμα επαγγέλματα γυναικών που είναι επιρρεπή στην απιστία.
Ποιες γυναίκες είναι επιρρεπείς στην απιστία;
Ισότητα στην… απιστία.

Όπως φαίνεται μέσα από πρόσφατες έρευνες, οι γυναίκες διεκδικούν μερίδιο και σε αυτήν, με κάποια επαγγέλματα μάλιστα να είναι πιο «άτακτα».

Όπως αναφέρει στο ΑΠΕ ο Κωσνταντίνος Κωσταντινίδης, Πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, «Η ισότητα των φύλων είναι μια πραγματική κατάκτηση του ανθρώπινου είδους. Δεν θα μπορούσε να κάνει εξαιρέσεις στην απιστία των γυναικών».

Όσον αφορά τις κατηγορίες των επαγγελμάτων όπου εμφανίζονται τα περισσότερα περιστατικά απιστίας, βάσει ερευνών, είναι οι εξής:

Νοικοκυρές

Τη μεγαλύτερη συχνότητα απιστίας στις γυναίκες παρατήρησαν οι ειδικοί στο πιο κλασικό «επάγγελμα» της ελληνικής κοινωνίας.

Δημοσιογράφοι

Δεύτερο σε συχνότητα απιστίας, μιας και «οι ζωές των άλλων έχουν ενδιαφέρον μόνο όταν προβάλλουν δικές μας αμαρτωλές σκέψεις, που πολλές φορές γίνονται και πράξεις», σύμφωνα με τον συνεργάτη του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών Χρήστο Φλιάτουρα.

Δικηγόροι

Οι γυναίκες δικηγόροι έχουν ένα πλεονέκτημα συγκριτικά με τους άνδρες συναδέλφους τους, λέει χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών. Τον άνδρα που απέρριψε μια γυναίκα, θα τον αγαπήσουν, όπως μια μητέρα αγαπά το πιο δυστυχισμένο παιδί της.

Δείτε τα υπόλοιπα επαγγέλματα στο Iatronet.gr. http://www.iatronet.gr/eidiseis-nea/epistimi-zwi/news/45068/imera-tis-gynaikas-oi-logoi-poy-aftes-oi-gynaikes-einai-pio-apistes.html
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v