15 σημάδια ότι είσαι πολύ καλός φίλος

Ο καλός ο φίλος στα δύσκολα φαίνεται. Και αυτά είναι τα σημάδια για να σιγουρευτείς ότι είσαι τέτοιος.
15 σημάδια ότι είσαι πολύ καλός φίλος

* Νιώθεις άνετα να πας στο σπίτι του/της και να ανοίξεις το ψυγείο με την ίδια ευκολία που θα πας πλήρως απενοχοποιημένα για το.... "νούμερο δύο" στο μπάνιο του/της.  Και όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά.

* Έχετε συζητήσει και συμφωνήσει ότι αν κάποιος από τους δυο δαγκωθεί από ζόμπι, ο άλλος δεν θα τον σκοτώσει τουλάχιστον μέχρι να αρχίσει να μεταμορφώνεται σε ζωντανό νεκρό.



* Δεν έχεις πρόβλημα να σηκώσεις το τηλέφωνο μεταξύ 2 και 6 τα ξημερώματα όταν θα σε πάρει και θα είσαι πανέτοιμος να ακούσεις ό,τι έχει να σου πει ή να πεις «ναι» στο να βρεθείτε εκείνη την ώρα για να συζητήσετε. Ακόμα και αν το τηλέφωνο σε ξυπνήσει στο πιο βαθύ σημείο του REM με το ringtone να χτυπά στη μεγαλύτερη ένταση.



* Ακόμα και αν περάσουν εβδομάδες ή μήνες που δεν έχετε μιλήσει ή βρεθεί, ξέρεις (και ξέρει) ότι δεν υπάρχει καμία αμφιβολία για τη σχέση σας. Ναι, μπορεί οι υποχρεώσεις να σας ζορίζουν, όμως βαθιά μέσα σας ξέρετε πως η φιλία σας παραμένει άθικτη.

* Τον/την έχεις βοηθήσει κάποια στιγμή σε μετακόμιση. Αφιλοκερδώς. Μέσα στο κατακαλόκαιρο.

* Μετά από εκείνο το πάρτι γενεθλίων που το σπίτι του/της έγινε π**** ήσουν εκείνος/η που στο μεσοδιάστημα πέταγες σκουπίδια και άδειαζες ημιτελειωμένα πλαστικά ποτήρια μπύρας στο νεροχύτη. Μετά το τέλος του πάρτι έμεινες μαζί του/της για να καθαρίσεις και τους τοίχους από τα γλυκά που εκσφενδονίστηκαν.



* Για οποιαδήποτε χάρη και αν του/της έκανες στο παρελθόν δεν ζήτησες ποτέ αντάλλαγμα.

* Είσαι ο πρώτος που θα κάνει like/καρδούλα στο post του/της ή έστω θα του δώσεις με οποιοδήποτε τρόπο thumb up για αυτό που πόσταρε, ακόμα και αν είναι παντελώς αδιάφορο.

* Αν ακούσεις οτιδήποτε κακό για εκείνον/η τσαντίζεσαι, αναλαμβάνεις καθήκοντα δικηγόρου υπεράσπισης και ξέρεις ότι και αυτός/η θα έκανε ακριβώς το ίδιο για σένα.

* Χαίρεσαι για κάθε επιτυχία του/της χωρίς το πλαστικό χαμόγελο που κρύβει ένα «άντε γαμ… γιατί όχι εγ… ααα μπράβο!».

* Όταν γίνεται μ**κας θα του το πεις ευθέως. Το ίδιο και αυτός.

* Όταν όλοι γύρω του/της γυρίσουν την πλάτη, εσύ μένεις δίπλα του/της. 



* Ακόμα και αν έχεις σχέση που είναι μέσα στα μέλια δεν θα πέσεις με τα μούτρα σε αυτή και δεν θα τον γράψεις στα παλιά σου τα παπούτσια.

* Δεν έχεις ανάγκη το Facebook για να θυμηθείς πότε είναι τα γενέθλιά του/της ούτε το Instagram για να μάθεις τι έκανε χθες βράδυ.

* Τον έχεις πάει/γυρίσει από αεροδρόμιο, ακόμα και αν ταξιδεύει στις 5 τα ξημερώματα.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v