Ο Τσίπρας έγινε ερώτηση στα καλλιστεία Μις Γαλλία!

Μία από τις ερωτήσεις που κλήθηκαν να απαντήσουν οι υποψήφιες για τον τίτλο Μις Γαλλία 2017 είχε να κάνει… με τον Αλέξη Τσίπρα. Δείτε τι ρωτήθηκαν οι γαλλίδες καλλονές.
Ο Τσίπρας έγινε ερώτηση στα καλλιστεία Μις Γαλλία!
Για τον Αλέξη Τσίπρα ρωτήθηκαν οι νεαρές Γαλλίδες που έθεσαν υποψηφιότητα για τον τίτλο Μις Γαλλία 2017.

Συγκεκριμένα, οι φιναλίστ των γαλλικών καλλιστείων, πριν την τελική κρίση τους, κλήθηκαν να αποδείξουν τις γενικές τους γνώσεις, μέσα από ένα τεστ 34 ερωτήσεων πολιτικής, γεωγραφίας, πολιτισμού, οικονομίας και καλών τρόπων.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που έπρεπε να απαντήσουν ήταν και η εξής: Ποιας χώρας πρωθυπουργός εξελέγη ο Αλέξης Τσίπρας το 2015;». Οι πιθανές απαντήσεις στην ερώτηση πολλαπλής επιλογής ήταν Ελλάδα, Ιταλία, Ισπανία και Πορτογαλία.

Το ποσοστό των σωστών απαντήσεων στο ερώτημα παραμένει άγνωστο, αλλά δεν αποκλείεται να υπήρξε… μαζική αποτυχία, αν κρίνουμε από άλλες απαντήσεις-«μαργαριτάρια» των υποψηφίων. Μία από αυτές για παράδειγμα εκτίμησε το ποσοστό ανεργίας στη Γαλλία στο 45%. Οι κριτές περιμένουν πολλά περισσότερα από την ομορφιά. Περιμένουν τρόπους, ευφυϊα, να γνωρίζουμε να εκφραζόμαστε», δήλωσε μία από τις υποψήφιες σε τηλεοπτικό δίκτυο.

Δείτε το τεστ εδώ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v