Τι θα έλεγε η ελληνίδα μάνα στους χαρακτήρες του Game of Thrones

Μπήκαμε στα άδυτα της προσωπικής ζωής των χαρακτήρων του Game of Thrones και ακούσαμε τι τους είπαν οι ελληνίδες μάνες τους.
Τι θα έλεγε η ελληνίδα μάνα στους χαρακτήρες του Game of Thrones

Η ελληνίδα μάνα βρίσκεται παντού. Ακόμα και εκτός ορίων Ελλάδας, εκτός ορίων φαντασίας και πραγματικότητας.

Η ελληνίδα μάνα είναι παρούσα και στη σειρά Game of Thrones, και αν δεν μας πιστεύετε συγκεντρώσαμε αποκλειστικά και σε παγκόσμια πρώτη τις ατάκες τις οποίες ξεστομίζει στους… κακόμοιρους χαρακτήρες της σειράς που έσπασε κάθε ρεκόρ τηλεθέασης και εντός ολίγων ημερών επιστρέφει αποκλειστικά στη Nova, με τον νέο έβδομο κύκλο. 

Στον Μικροδάχτυλο: «Τι να τα κάνεις τα λεφτά και τους τίτλους; Οι ξύπνιοι άνθρωποι προκόβουν, αυτό ξέρω εγώ!»Στον Τύριον: «Γυναίκα με τέτοιο παρελθόν δεν είναι να την εμπιστεύεσαι, θα σου τη φέρει. Και ξέρουμε δα τα χαΐρια της, άκου τη μανούλα…!»

Στη Γκουέν: «Δεν είναι παιχνίδια για κορίτσια αυτά, ποιος θα σε πάρει άμα σε φοβούνται;»

Στην Σάνσα: «Μπορεί ο άντρας να 'ναι το κεφάλι του σπιτιού, αλλά η γυναίκα είναι ο λαιμός που του λέει προς τα πού να στρίψει»Στον Θίον (με βλάχικη προφορά λόγω Σιδερένιων Νησιών): «Το π'λί σ' και την υπογραφή σ' να προσέχεις που βάζ'σ»

Στην Ντενίρις: «Με το παλληκάρι έπρεπε να μείνεις να νοικοκυρευτείς, όχι να τρέχεις στις ερημιές κορίτσι πράμα. Αλλά βέβαια, εσένα κανένας δεν σου κάνει»Στην Άρια: «Άσε μωρή τα καράτε και τις σπάθες και ξεστραβώσου να βρεις κανένα παληκαράκι λυγερόκορμο να παντρευτείς. Εγώ στην ηλικία σου είχα δυο παιδιά»

Στον Νεντ Στάρκ: «Μην βγεις έτσι, πάρε μια ζακέτα, χειμώνας έρχεται. Βάλε κάλτσες, πάλι ξυπόλητος είσαι;»

Νεντ Στάρκ απαντά: «Άσε μας ρε μάνα!»Επίσης στον Νεντ Στάρκ: «Εντάξειιιι, θα το φας το κεφάλι σου μ’ αυτά που κάνεις, στο λέω»

Στον Τζον Σνόου: «Δεν μπορώ να καταλάβω πού έχει μοιάσει αυτό το παιδί…»

Στον Τζόφρι: «Να προσέχεις μη σου ρίξουν τίποτα στο ποτό»

Στον Καλ Ντρογκο: «Φάε κάτι παιδάκι μου, πετσί και κόκκαλο έχεις μείνει»Αν αναρωτιέστε, θυμίζουμε ότι η Νova είναι ο απόλυτος προορισμός για το GOT. Τώρα μπορείτε να απολαύσετε για πρώτη φορά όλους τους προηγούμενους κύκλους μαζεμένους σε box set στο Nova On demand όποτε θελήσετε, αλλά και τον νέο καταιγιστικό έβδομο κύκλο του Game of Thrones αποκλειστικά στη Nova και ταυτόχρονα με την Αμερική από 16 Ιουλίου.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v