Νέα στοιχεία στο φως για τον... «επιδειξία παπά»

Νέες μαρτυρίες έρχονται στη δημοσιότητα για τον παπά της Θεσσαλονίκης που, σύμφωνα με καταγγελία νεαρής φοιτήτριας, την παρενόχλησε σε λεωφορείο του ΟΑΣΘ.
Νέα στοιχεία στο φως για τον... «επιδειξία παπά»
Μετά την ανάρτηση της 18χρονης κοπέλας στα social media, με φωτογραφία ενός ρασοφόρου να επικδεικνύει τα γεννητικά του όργανα στην διπλανή θέση στο λεωφορείο, σύμφωνα με την εφημερίδα ThessNews, η φοιτήτρια κατήγγειλε το περιστατικό σε αστυνομικό τμήμα της Τούμπας.

Η κοπέλα ισχυρίζεται ότι ο ρασοφόρος προσπάθησε να την αγγίξει, ενώ στη συνέχεια έβγαλε το μόριό του, και όταν η κοπέλα αντέδρασε, εκείνος κατέβηκε αμέσως από το λεωφορείο.

Την Τετάρτη, σύμφωνα με τη ThessNews, πατέρας φοιτήτριας μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη, καταγγέλοντας δεύτερο περιστατικό, για την 18χρονη κόρη του που αντιμετώπισε ακριβώς το ίδιο σκηνικό με τον ίδιο ρασοφόρο. Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν στο προφίλ της φοιτήτριας, η κόρη του αναγνώρισε το πρόσωπό του.

«Η κόρη μου βρισκόταν στο λεωφορείο 83 και πήγαινε στη σχολή της. Ο ρασοφόρος ανέβηκε στην στάση ‘Αγία Παρασκευή’ επί της Λαγκαδά και έκατσε δίπλα της. Έβαλε το χέρι του πάνω από το γόνατό της και εκείνη τραβήχτηκε. Θεώρησε, βλέποντας ότι είναι ιερέας, ότι έγινε κατά λάθος. Μαζί του είχε και μια μαύρη τσάντα για φορητό υπολογιστή και την έβαλε πάνω του και έβαλε το χέρι του μέσα από το ράσο του. Επιχείρησε να αγγίξει ξανά το πόδι της κόρης μου και εκείνη του φώναξε ‘τι κάνεις;’ βάζοντας την τσάντα πάνω στα πόδια της. Μετά την αντίδρασή της, εκείνος κατέβηκε αμέσως, ενώ κανένας από τους επιβάτες του λεωφορείου δεν έκανε κάτι» ανέφερε.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, πρόκειται για ρασοφόρο που συστήνεται με το όνομα «Καλόγερος Τέλης» και έχει απασχολήσει και στο παρελθόν την αστυνομία, αφού φαίνεται πως προσεγγίζει με τον ίδιο τρόπο νεαρά κορίτσια μέσα σε αστικά λεωφορεία.

Μετά την δημοσιοποίηση των δύο περιστατικών, ερευνώντας και άλλες αντίστοιχες καταγγελίες, και αναμένεται να κληθούν και άλλες «παθούσες» να αναγνωρίσουν τον καλόγερο, σε βάρος του οποίου η Διεύθυνση Ασφάλειας Θεσσαλονίκης σχημάτισε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Πηγή 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v