Ο δακρυσμένος εύζωνας που συγκίνησε όλο τον κόσμο

Η φωτογραφία του 25χρονου εύζωνα Κωνσταντίνου Λούσια κάνει τον γύρο του κόσμου και συγκινεί.
Ο δακρυσμένος εύζωνας που συγκίνησε όλο τον κόσμο
Το γύρο του κόσμου κάνει η φωτογραφία του 25χρονου εύζωνα Κωνσταντίνου Λούσια, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του σε ομιλία του επίσκοπου Δορυλαίου Νίκανδρου στην Αυστραλία.

Ο επίσκοπος, μετά το τέλος της Θείας Λειτουργίας στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αδελαΐδα της Νότιας Αυστραλίας, μίλησε για την Ελλάδα και τις δύσκολες ώρες που περνά, επαινώντας τους εύζωνες για τον πατριωτισμό και το ήθος που επιδεικνύουν.

«Η ένταση και η αγάπη του κόσμου που ένιωσα να με πλημμυρίζει εκείνη τη στιγμή σε συνδυασμό με το πάθος των λόγων του Επισκόπου που μιλούσε με τόση αγάπη για την Ελλάδα και τους εύζωνες, κορύφωσαν την συγκίνησή μου. Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω τα δάκρυά μου», δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Νέο Κόσμο».

«Αυτό που είδε ο κόσμος είναι η απόρροια των συναισθημάτων όλων αυτών των ημερών, όλων αυτών των μηνών και των τόσων χρόνων που πέρασαν έως ότου φτάσουμε στο σήμερα. Στέκομαι και θα εξακολουθήσω ως το τέλος της θητείας μου να στέκομαι εκεί και να εκπληρώνω το όνειρό μου που δεν είναι άλλο από το να τιμώ την πατρίδα μου και τον κάθε στρατιώτη που έδωσε τη ζωή του για να ζήσουμε εμείς ελεύθεροι σήμερα», πρόσθεσε ο Κωνσταντίνος.

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v