Τι ζώδιο είπαμε πως είμαι;

Καρκίνοι, Κριοί, Ταύροι, Δίδυμοι και λοιπά ζώδια ποια είναι τα χαρακτηριστικά σας; Μια… ακτινογραφία του ζωδιακού κύκλου για να ξέρετε.
Τι ζώδιο είπαμε πως είμαι;
Ξέρετε τι σημαίνει το ζώδιό σας; Έχετε ασχοληθεί ποτέ να αναλύσετε πώς επιδρούν τα αστέρια στον χαρακτήρα σας; Αν η απάντηση είναι «όχι», τότε έχουμε τα βασικά για να ξέρετε που πάνε τα… ζώδια.

Κριός

Είστε ανεξάρτητοι όσο λίγα ζώδια, και πάντα «μπροστάρηδες», σαν αληθινοί ηγέτες. Η αισιοδοξία σας κάνει αγαπημένο και δημοφιλές πρόσωπο της παρέας, ενώ ο ενθουσιασμός σας μπορεί να πάρει χειμαρρώδεις διαστάσεις.

Ταύρος

Σταθεροί σαν βράχος, πιστοί και ο ορισμός της αξιοπιστίας, οι Ταύροι είστε συχνά εσωστρεφείς, παιδιά για… σπίτι, αλλά και αρκετά ισχυρογνώμονες λόγω της πεποίθησης ότι έχετε για τα πάντα δίκιο.

Δίδυμοι

Κεφάτοι και άκρως ενεργητικοί, οι Δίδυμοι διακρίνεστε για την σπιρτάδα σας, αν και πολλές φορές μοιάζετε να είστε δύο άνθρωποι διαφορετικοί σε ένα σώμα. Ο ζυγός της υποταγής δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα σας, μιας και γεννηθήκατε για να είστε ελεύθεροι.

Καρκίνοι

Η απιστία ρέει στο αίμα σας, όμως όταν αγαπήσετε αγαπάτε αληθινά και έντονα. Είστε οι «αγκαλίτσες» του ζωδιακού κύκλου, αν και δύσκολα το παραδέχεστε, ενώ η περιστασιακή ανωριμότητά σας δεν αποκλείει το γεγονός να γίνετε κάποια στιγμή το πιο ώριμο ζώδιο.

Λέων

Είστε σεις ένας… γεννημένος αρχήγος. Λατρεύετε τους γύρω σας – αλλά πρωτίστως τον εαυτό σας – γεγονός που σας κατατάσσει στην κατηγορία των εγωκεντρικών. Σιχαίνεστε την μοναξιά, αλλά είστε διατεθειμένοι να σταθείτε γενναία στο πλευρό εκείνων που θα σας στηρίξουν.

Παρθένος

Η εξυπνάδα σας επιτρέπει να αναλαμβάνετε μπόλικες πρωτοβουλίες με επιτυχία, όμως σας κάνει και αρκετά γκρινιάρηδες και επικριτικούς. Το χιούμορ είναι το σήμα κατατεθέν σας, όπως και η δυσπιστία. Σας θέλουν όλοι για φίλους αφού σκέφτεστε και λύνετε εύκολα τα προβλήματα.

Ζυγός

Η γοητεία σας είναι ακατανίκητη, και παρά το γεγονός ότι το αρνείστε είστε αθεράπευτα ρομαντικοί. Είστε ευτυχισμένοι όταν βρίσκεστε μαζί με κόσμο, και συχνά θα προσπαθήσετε να τους φορτώσετε ό,τι δουλειά μπορείτε. Είστε γενικά άνθρωποι των άκρων – είτε μαύρο είτε άσπρο.

Σκορπιός

Ό,τι βάλετε στο κεφάλι σας θα το φέρετε εις πέρας ο κόσμος να χαλάσει. Σας αρέσει να είστε μόνοι σας, και να έχετε τον έλεγχο στα πάντα. Το πάθος σας οδηγεί, το σεξ είναι το δυνατό σας σημείο, ενώ η πίστη σας στις σχέσεις είναι υποδειγματική.

Τοξότης

Τα πάτε καλά με τα προβλήματα – αρκεί να μην αφορούν εσάς – λατρεύετε τα ταξίδια και την εξερεύνηση πάσης φύσεως. Σας αρέσει να φλερτάρετε και δηλώνετε εξαρχής πως δεν αντέχετε την καταπίεση. Λίγα πράγματα μπορούν να σας συγκινήσουν πραγματικά και η βαρεμάρα σας χτυπά συχνά την πόρτα.

Αιγόκερως

Ο χρόνος για εσάς είναι χρήμα, και η υπευθυνότητα ένα από τα κυρίαρχα ατού σας. Είστε ο καλύτερος σύντροφος για τον καθένα: δεν βαριέστε, δεν γκομενίζετε και αγαπάτε με ειλικρίνεια. Ίσως γιατί είστε ελαφρώς ανασφαλείς και ενίοτε απαισιόδοξοι.

Υδροχόος

Έχετε τη φιλία και τους φίλους τους πάνω απ’ όλα – ακόμα και από τον ίδιο σας τον εαυτό ενίοτε – και θεωρείστε από τα πιο πνευματώδη ζώδια. Το φλερτ είναι για εσάς ένα είδος τέχνης, η εκκεντρικότητα σας διακρίνει, όπως επίσης και η ετοιμολογία: λέτε πάντα και παντού αυτό που σκέφτεστε.

Ιχθύς

Είστε οι ρομαντικοί και ονειροπόλοι του ζωδιακού κύκλου. Η δημιουργικότητά σας λάμπει και σας κάνει να ξεχωρίζετε, όμως η υπερευαισθησία σας φέρνει συχνά αντιμέτωπους με δύσκολες καταστάσεις. Το ένστικτο σας λέει – σχεδόν – πάντα την αλήθεια και η κατανόησή σας για τους ανθρώπους είναι αξιοζήλευτη.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v