Τα πιο εκνευριστικά πράγματα που θα δεις στο Facebook

Τα κοινά προφίλ, οι αμπελοφιλόσοφοι, οι συνομωσιολόγοι και όλα όσα μας τη σπάνε στο Facebook, αλλά δεν μπορούμε να κάνουμε και αλλιώς.
Τα πιο εκνευριστικά πράγματα που θα δεις στο Facebook
Έφτασε η ώρα να βγάλουμε χολή. Να γίνουμε κακοί, και ολίγον κάφροι. Όμως πρέπει. Γιατί μαζί με όλα τα καλά του, το Facebook έχει και τις εκνευριστικές του στιγμές οι οποίες οφείλονται – προφανώς – στους χρήστες του.

Η παρακάτω λίστα καταρτήθηκε μετά από αρκετό πόνο, δάκρυα και απορία για το μέλλον του ανθρωπίνου είδους. Κάποιους θα τους δυσαρεστήσει. Κάποιοι άλλοι θα πουν «να αγιάσει το πληκτρολόγιό σου παιδάκι μου!».

Σε κάθε περίπτωση, παραμένουμε ανοικτοί σε σχόλια και προτάσεις. Τι είναι αυτό που σας τη σπάει περισσότερο στο Facebook;

Εμάς είναι τα παρακάτω:

Τα κοινά προφίλ τύπου «Μαρία – Γιώργος Σιχαμενίδης - Κακομοιροπούλου» με κοινή φωτογραφία προφίλ. Σου γράφουν σχόλιο και ευλόγως αναρωτιέσαι «ποιος από τους δύο μιλάει τώρα»;

Οι γονείς που σπαμάρουν ανελέητα φωτογραφίες/βίντεο με τα μωράκια/παιδάκια τους να κάνουν οτιδήποτε αδιάφορο και το παρουσιάζουν σαν να πρόκειται περί πείραμα που θα δώσει την απάντηση στο πώς δημιουργήθηκε ο κόσμος. Χαλαρώστε, για όλους τους υπόλοιπους μοιάζουν με ζωντανές πατάτες που γελάνε.

Οι θείες/θείοι/γονείς σου που πετάγονται μια στο τόσο σε φωτογραφίες σου σχολιάζοντας «ΑΧ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΕΙΣΑΙ ΔΩ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ!!!!111» και σε κάνουν να θες να ανοίξει η γη να σε καταπιεί. Όχι τίποτα άλλο, δεν μπορείς να σβήσεις και τα σχόλιά τους γιατί παρεξηγούνται.


Ο πέφτουλες των 40+ ετών που κάνουν ακριβώς ό,τι οι παραπάνω μεσήλικες, με τη διαφορά ότι θέλουν να στην πέσουν. Μπλοκ delete αμέσως. Απορείς γιατί τους έκανες add.

Οι κοπέλες που ανεβάζουν την τάχα μου τσαχπίνικη φάτσα τους κάθε πέντε λεπτά για να πάρουν like. Και οι άντρες που κάνουν το ίδιο. Αγόρια και κορίτσια, τα selfie έχουν ψιλοπεθάνει, μας συγχωρείτε που σας το λέμε έτσι ωμά. Βασικά, ανέκαθεν πεθαμένα ήταν.

Όσοι κάνουν like σε αυτά που ανεβάζουν. Οι ίδιοι. Σε δικά τους post. Λογικά για να εμφανιστούν στο news feed και να ζητιανέψουν κανένα ακόμα ρημαδο-like. Είναι πρόστυχο αυτό που θα πούμε, αλλά μοιάζουν σαν να κάνουν στοματικό στον εαυτό τους.

Οι εκνευριστικοί που πετάγονται σε σχόλια μόνο και μόνο για να σου πουν «μα καλά τώρα το είδες αυτό;» ή «αρχαίο» ή «repost». ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ ΟΜΩΣ, ΕΝΤΑΞΕΙ;

Οι ελληνάρες που κοινοποιούν ειδήσεις από «έγκριτα» μπλογκ τύπου ksipnateelines.gr, ellinonegersi.gr και άλλα τέτοια ωραία και... εθνικά. Οι ειδήσεις συνήθως αναφέρουν την ολοκληρωτική κατάληψη της Ελλάδας από Μουσουλμάνους, Μορμόνους, Μασόνους και τον κίνδυνο επίθεσης εξωγήινων πληρωμένων από τις μυστικές υπηρεσίες της Τουρκίας που θα σοδομίσουν τα γυναικόπαιδα και θα μας στείλουν όλους στην κόλαση. ΔΙΑΔΩΣΤΑΙ!!!!111!

Όσοι κοινοποιούν άρθρα από αντίστοιχης εγκυρότητας σελίδες, που διαλαλούν ότι ο καρκίνος θεραπεύεται αλλά οι φαρμακοβιομηχανίες κρατάνε τη συνταγή μυστική ή ότι το τάδε βότανο γιατρεύει τον καρκίνο ή ότι ο τάδε γιατρός στη Γερμανία βρήκε τη θεραπεία και όσοι τον επισκέπτονται βρίσκουν την υγεία τους.

Όσοι ανεβάζουν πάσης φύσεως αμπελοφιλοσοφίες τύπου Πάολο Κοέλο. Ακόμα χειρότερα, όσες ανεβάζουν αυτές τα φιλοσοφήματα με φωτογραφία από το καλοκαίρι με μπικίνι και ντεκολτέ φάτσα φόρα από ελληνική βραδιά σε κλαμπ.


Όσοι παρακολουθούν το προφίλ σου κάθε μα κάθε μέρα, όμως δεν κάνουν ούτε ένα like γιατί αφ’ ενός είναι stalkers αφ’ ετέρου είναι τσιφούτηδες στην ψυχή.

Τα post τύπου "επικόλλησε αυτό το κείμενο στον τοίχο σου και κάνε 10 άτομα ταγκ για να σώσεις έναν λεμούριο στην Αφρική ή για να προστατέψεις τα προσωπικά σου δεδομένα από το Facebook" ή οτιδήποτε άλλο κατεβάσει κάποιο αρρωστημένο μυαλό.

Τα δεκάδες tags σε εορτάζοντες από εκείνους που βαριούνται να εύχονται σε όλους «χρόνια πολλά». ΠΑΡΤΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΡΕ! ΤΣΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ!

Το year review του καθενός για το 2016 ή όλα αυτά που βγάζει το Facebook σαν ανασκόπηση. Όσο σας νοιάζει εσάς, άλλο τόσο δεν νοιάζει τους φίλους σας.

Όσοι και όσες βιώνουν τον χωρισμό μέσω του Facebook με κλαψο-μ**ικα τραγούδια και status «δεν με εκτίμησες ποτέ, τώρα θα με δεις σε μια ξένη αγκαλιά». Κορίτσια και αγόρια, αυτά τα status δεν τα βλέπουν οι πρώην σας. Είναι απασχολημένοι με το να βρουν νέο γκόμενο/γκόμενα. Λυπούμεθα.


Τα check ins σε μπαράκια πάσης φύσεως με λεζάντα «πίνοντας δηλητηριώδεις χημικές ουσίες». Είναι δυνατόν;

Όσοι εξακολουθούν να δημοσιεύουν φωτογραφίες με άρρωστα/διαμελισμένα παιδάκια, επειδή 1 like = 1 δολάριο.

Όσοι δημοσιεύουν άρρωστα/διαμελισμένα ζωάκια για να μας ευαισθητοποιήσουν για την κακοποίηση των ζώων. Δεν δουλεύει έτσι παιδιά. Δώστε κανένα φράγκο σε φιλοζωική αν θέλετε να κάνετε κάτι σωστό.

Όσοι δημοσιεύουν βίντεο με ζωάκια να διαμελίζονται σε real-time, επειδή είναι vegan και η μπριζολάρα που τρώμε είναι φόνος. ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΤΟ ΤΡΩΜΕ. ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ. ΔΕΧΤΕΙΤΕ ΤΟ.

Όσοι αγνοούν το προφίλ σου εντελώς, και εμφανίζονται μονάχα για να κράξουν μια φορά το εξάμηνο, που θα κάνεις πολιτικό/κοινωνικό post. Υπάρχει ξεχωριστό καζάνι στην κόλαση γι' αυτούς τους ανθρώπους.

Οι τύποι που προσπαθούν να γράψουν ψαγμένα πράγματα στα αγγλικά. Χωρίς να ξέρουν αγγλικά.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v