12 πράγματα που έκαναν το ίντερνετ… "να λιώσει"

Υπέροχα video, συγκινητικά στιγμιότυπα, μωράκια-σουπερστάρ και τρισχαριτωμένα ζωάκια σε διαδικτυακές περιπέτειες που έκαναν το ίντερνετ να χαμογελάσει.
12 πράγματα που έκαναν το ίντερνετ… να λιώσει
Αν ψάχνετε την ημερήσια δόση γλύκας, χαμόγελου ή συγκίνησης, κάνατε την τύχη σας: Εδώ σας έχουμε συγκεντρωμένες δώδεκα γενναιόδωρες δόσεις. Με τρισχαριτωμένα ζωάκια, ξεκαρδιστικά μωράκια, συγκινητικά video και γλυκύτατα φωτογραφικά στιγμιότυπα γεμάτα καθημερινές (και μη) σκηνές που έκαναν το internet να λιώσει – το ίδιο και την καρδιά σας.

Ομαδικές… ξάπλες με 23 υπέροχα μωρά panda

Το ωραίο δεν είναι απλώς ότι η εικόνα τόσων λιλιπούτειων panda μας φτιάχνει τη διάθεση, αλλά το ότι με τόσες γεννήσεις στην Κίνα, το panda έπαψε να είναι από φέτος στην κατηγορία των απειλούμενων με εξαφάνιση ειδών.

Τυφλό σκυλάκι αποκτά δικό του… σκύλο-οδηγό

Αυτό το υπέροχο μαλλιαρό ντουέτο αποδεικνύει ότι η φιλία είναι… τετράποδη. Ο Χόσι έχασε την όρασή του στα 11 χρόνια του, αλλά ένα κουτάβι Πομεράνιαν κατέφτασε να τον βοηθήσει σαν οδηγός του και έγιναν οι καλύτεροι φίλοι.

Μωράκι κοιμάται και… μπλέκει σε περιπέτειες

Όταν αυτό το χαριτωμένο μωράκι με τα αφράτα μαγουλάκια κοιμάται… η τύχη του δουλεύει. Κι αυτό γιατί οι γονείς του το ντύνουν και το «στολίζουν» με διάφορα αντικείμενα και αξεσουάρ και το κάνουν πρωταγωνιστή των πιο τρελών περιπετειών. Πατήστε το παραπάνω link για να το… πιάσετε στον ύπνο.

Χάσκι… υιοθετεί γατούλα 

Η «μαμά» αυτού του μοναχικού χάσκι κατάλαβε πως ο σκύλος της ήθελε μια παρέα. Τον πήγε λοιπόν σε ένα καταφύγιο αδέσποτων ζώων για να διαλέξει μόνο του. Και το χάσκι… διάλεξε μια χνουδωτή μπαλίτσα ονόματι Woodhouse. Και έκτοτε… ζουν σαν τον σκύλο με τη γάτα.

Το ορφανό κοάλα που λατρεύει τις αγκαλιές

Ο Χάρι, ένα ορφανό κοάλα που ζει σε Πάρκο Άγριας Ζωής, και η Τάμι, εργαζόμενη στο πάρκο, έχουν γίνει οι καλύτεροι φίλοι. Μάλιστα, κάθε φορά που την βλέπει, ο Χάρι σπεύδει να κατέβει από τα δέντρα και παίρνει θέση για αγκαλιές και χάδια.

Ο τρομοκρατημένος βραδύπους… σώθηκε

Από τα πιο συμπαθητικά (όσο και αργοκίνητα) πλάσματα του ζωικού βασιλείου, οι βραδύποδες δεν θέλουν και πολλά πολλά με τον ανθρώπινο πολιτισμό. Μόνο που αυτός ο βραδύπους έκανε το λάθος να παγιδευτεί στη μέση ενός αυτοκινητόδρομου για ώρες. Μέχρι που άφησε την αστυνομία να τον βοηθήσει. Και φυσικά, το ίντερνετ έλιωσε.

Αυτό είναι αγάπη

Δεν είναι μόνο τα ζωάκια που κάνουν το ίντερνετ να λιώνει. Δείτε στο παραπάνω link σκίτσα με καθημερινές, ανθρώπινες στιγμές που δείχνουν τι θα πει πραγματική αγάπη και θα καταλάβετε.

Το πιο γλυκό σκαντζοχοιράκι του κόσμου

Λέγεται Αζούκι, έχει πάνω από 55.000 followers στο Instagram και του αρέσουν τα μήλα, το μασάζ και το ζεστό μπανάκι. Πατήστε το play για να δείτε τι σημαίνει… αγκαθωτή γλύκα.

Ο σκύλος που δεν σταματάει να γελά

Λέγεται Meatball (δηλαδή… Κεφτές) και έχει κλέψει καρδιές, αφού κάθε μέρα οι άνθρωποί του ανεβάζουν και μία φωτογραφία του στα social media με τον ίδιο να γελά. Για την ακρίβεια, από τότε που τον υιοθέτησαν από καταφύγιο αδέσποτων, δεν μπορεί να σταματήσει να χαμογελάει.

Γατάκι σώζεται και… πολεμά το έγκλημα

Αφού το έσωσε ένας αστυνομικός, το μικρό γατάκι με το όνομα Squirt συμμετέχει πλέον σε κάθε αποστολή του νέου του φίλου και πολεμά το έγκλημα για να του ανταποδώσει τη χάρη.

Το λιονταράκι που δεν κοιμάται χωρίς την κουβέρτα του

Ο Λάμπερτ είναι ένα δίχρονο λιονταράκι που ζει σε καταφύγιο στο Τέξας και έχει γίνει… ένα με την κουβέρτα που του άφησαν οι υπεύθυνοι του πάρκου. Κάθε βράδυ, κουλουριάζεται στην θαλπωρή της και… γουργουρίζει από ευτυχία.

Ο πιγκουίνος που κολυμπά 8.000 χιλιόμετρα για να δει τον άνθρωπό του

Ένας 71χρονος ψαράς του έσωσε κάποτε τη ζωή, κι από τότε ο Dindim ο πιγκουίνος κολυμπά 8.000 χιλιόμετρα κάθε χρόνο για να βρεθεί κοντά του.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v