Η πιο συγκινητική στιγμή του αθλητισμού

Δείτε τον χρυσό ολυμπιονίκη του Ρίο να παρατά την κούρσα για να πάρει στους ώμους τον αδερφό του και να τον βοηθήσει να τερματίσουν μαζί.
Η πιο συγκινητική στιγμή του αθλητισμού
Μετά από μία φοβερή εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στους οποίους ο Άλιστερ και ο Τζόναθαν Μπράουνλι κατέκτησαν το Χρυσό και το Αργυρό μετάλλιο αντίστοιχα στο τρίαθλο, τα δύο αδέρφια έκλεψαν την παράσταση και στον τελικό του World Triathlon Series.

Στην τελευταία κούρσα του αγωνίσματος, και ενώ ο Τζόναθαν Μπράουνλι βρισκόταν στη δεύτερη θέση, ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία και σταμάτησε να τρέχει. Ο αδερφός του, Άλιστερ, που ακολουθούσε πιο πίσω, σταμάτησε την κούρσα του, πήρε αγκαλιά τον αδερφό του, και τον βοήθησε να τερματίσουν παρέα, σε ένα συγκινητικό στιγμιότυπο που φανερώνει το μεγαλείο του αθλητισμού.




Τα δύο αδέρφια δεν κατάφεραν να διακριθούν στη συγκεκριμένη διοργάνωση, αλλά κατόρθωσαν να κατακτήσουν κάτι μεγαλύτερο: Την αποθέωση από τον κόσμο. Λίγες ώρες αργότερα, από το δωμάτιο του νοσοκομείου, ο Τζόναθαν Μπράουνλι τουίταρε το μεγάλο του «ευχαριστώ» στον αδερφό του.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v